- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz
King Unique #114187 üzenetére
Ok rendben átnéztem de itt valami nem stimmel.
Ha bedugom bárhova is a USB olvasót kártyával az eszközkezelőben megjelenik a kártya olvasó, de kártyát nem látja. Viszont ha adok egy betű jelet (H) utána a fájlkezelő és total commander látja. Szuper örülök neki végre sikerült. Erre el akarom biztonságosan távolítani, de nincs a listába a memória kártya úgy hogy a fájlkezelő látja.
Kihúztam, de ott marad a fájlkezelőben a meghajtó (H) ami nem érhető el logikus mert benn sincs a kártya. Vissza dugom a kártyát és nem látja közben meg ott van (H) meghajtó. Újraindítás utána eltűnik a (H) meghajtó, kártya bedug és nem látja, és Aomei particion assistant látja de ismét nincs neki betűjel rendelve.
Ez magas, volt egy másik kártya olvasóm amivel nem volt ilyen probléma igaz lassan másolt ezért vettem az ajánlott Kingston Mobileliti G4-et, ha megy ezzel 3X sebességet érek el a régi olvasóhoz képest.
Kártya olvasót felismeri:
[kép]
Nincs kötet adva memória kártyának, adok neki:
[kép]
Fájlkezelő látja:
[kép]Ha kihúzom akkor minden kezdődik előröl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest