Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
köszi , O.K.
más :
Hyper-V virtuális gépbe szájbarágósan hogyan kell a hálózati hozzáférést beleszerkeszteni?
Jelenleg egy AP wifijén lóg a masinám WIFI kártyája, modjuk az SSID legyen AKARmi és vpa2-es jelszó van és ennyi az egész hálózat. A WIFI kártyának kell valahogy nevet adni, vagy mit kell csinálni, hogy működjön a Hyper-V -ben.
Próbáltam rá linuxot telepíteni ,de a virtuális disket nem tudtam partícionálni és így csak live CD módban tudtam kipróbálni a telepítőt a virtuális gépen. -
betyarr
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
jah!pedig jó kis jóság lenne!
azt azért halkan megjegyzem,hogy nagyonnagyon bízom abban,hogy a spartanban megmarad az ie-ben szuperul kidolgozott webes oldalak tetszés szerinti százalkéra történő nagyíthatósága!ezt semelyik "nagy" böngészőben nem sikerült eddig megoldani/felülmúlni
nem is értem... -
vlevi
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Van olyan régi játék (mily meglepő
), ami még XP-n sem indul el. Ezzel én csak azt tudtam csinálni, hogy VMWare, vagy Virtualbox alá egy win98-at telepítettem.
Persze a Win98 olyan hulladék instabil, hogy az nem kifejezés, de pl. az 1994-es Indycar racing II csak azon futott. -
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ezek közül a retro PC + valamelyik Windows, NT 5.0-tól 5.2-ig lenne számomra a leg kompromisszum mentesebb.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
És az pontosan miből állna?
-
Tails111
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére

-
samgar
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen már végigpróbáltam az összes lehetséges parancssori megoldást.
-
silver87
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
ne gond

-
samgar
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Megpróbálom, bár még délelött egy nagy kék ablak villogott a képernyőn, hogy aktiváljam

-
silver87
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
ennyire szar vagy mi? Gondoltam tableten letesztelem és feedbackelek gőzerővel. Kétlem hogy csak szervízben lehet megoldani az usb-ről bootolást. A cortana meg a notification center miatt akartam főleg

Milyen jelszót kellene leszedetnem?
-
Negyven
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
nekem nincs hangja
-
samgar
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Volt egy rollback opcio, kiprobalom, hatha visszaall a regi rendesen.
-
samgar
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Okés akkor lehet újrahúzom az egészet.
-
samgar
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
De ha az onnan leszedett isot feltelepítem, ahol kulcs is van azzal jó lesz nem? Ahol a képet beszúrtad.
-
samgar
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére

-
samgar
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Egyiket sem fogadja el sajnos

-
Tournament
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
[link] Király leirás
aki el állítóta a nyelvet , így átudja állítani . -
zsírsámán
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Rendben, majd meglátom még mi lesz. Szerencsére MSDNAA-ról gyorsabban jön

-
zsírsámán
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem, de a mostani gépemet is csak netezésre használom meg office-ra, arra meg tökéletesen meg fog felelni. Minden fontos dolgom onedrive-on van, így nem is kell szórakoznom az adatokkal. Max ha nagyon nem jön be, 10 perc alatt megy vissza a 8.1
-
Bkrisz9
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
jóból is megárt a sok tipikus esete?

-
negyedes
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
tudom, de bt mar nem. szamomra hasznos funkcio, de egy asztali gepnel???? masik meg minek kapcsoljam en ki a wifit vagy barmi mast?
-
negyedes
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
he? wpben hol van ilyen?

-
bzoley
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ott nálam is hülyélkedett, alig bírtam visszaállítani az első az korábbi állapotot.
Közben megjöttek a csempék a start menübe. Nem egyből jelennek meg, kell hozzá teljes képernyőre váltás. Mondjuk annyira nem érdekel, de legalább tudom, hogy működik. -
derossi
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
előző verziónál nálam az ilyen problémát a feladatkezelőből egy windows explorer restart megoldotta .
-
bzoley
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
És ha kiveszed az indítópultból?
Más:
Újabb marhaságot találtam, de ez nem kimondottan erre a builra vonatkozik. Az nv driverek 10+GiB helyet foglalnak. Az lényegtelen, hogy mind mehetne ugyanabból a telepítőből, mindegyiknek külön megvolt a ~350MiB-os telepítő. Milyen takarékos. -
vlevi
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
"Win8.1 alatt helyi fióknál OneDrive ikon sem jelenik meg, nem hogy kötekedne."
Ez azért van, mert a 9879-es buildből kivették a win 8-ban lévő, a rendszerbe integrált onedrive-ot, és visszatértek egy, a win7-hez nagyon hasonló, különálló, onedrive kliensprogira. Ami így ebben a formában nagyonnemjó. Pont szuper volt a win8-as onedriverban, hogy csak azok a fileok voltak a felhőből a gépemen, amit már használtam, és tizengigányi file, amit csak ritkán nyitok meg, azok nem foglalták a helyet nálam, és bootoláskor sem berregett rajta a rendszer.
Most kénytelen vagyok a 64gigás SSD-ről elrakni a onedriver foldert a HDD-re, de akkor meg pár percig berreg bejlenetkezéskor, amíg leellenőrzi a néhány ezer file szinkronizációját. Ráadásul telepítés után eltartott néhány óráig, amíg letöltött mindent (tökfeleslegesen) -
derossi
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
ja tényleg ,hát akkor bug

-
derossi
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
helyi fióknál logikus hogy feldobja ,mert nem tud beazonosítani . A storet sem lehet helyi fiókkal használni .
-
bzoley
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Pedig az Intel nem arról híres, hogy túl sokáig pátyolgatná az eszközeiket.
A szöveg megváltozik unpin from startra, de ennyi.
-
bzoley
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nekem is ez a bajom vele. Ilyeneket mondjuk nem ír, mert ki van kapcsolva(elvileg), de attól még fut. Ha akarom, ha nem. Bár most a feladatkezelőben kikapcsoltam az indítást, hátha.
Start menübe tényleg nem lehet csempét rakni? Töröltem mindent, de újat kirakni nem tudok.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Működik, jópofa
Általában érti, amit mondok, megkérdeztem például, hogy szükségem van-e esernyőre, és kiírta az időjárást. 
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Megpróbálom. De van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem fog működni úgy sem. Mégpedig azért, mert az update utáni első indításkor még ott volt valami olyasmi, hogy Turn on Cortana vagy Try it out, nem is tudom már. Lényeg a lényeg, rákattintottam, majd elsötétült, és kiírta, hogy nem elérhető a régiómban. És ha igaz, amitől félek, akkor ha ez egyszer átáll az úgy is marad. Ne legyen igazam.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem engedi így sem sajnos. Restart után sem.
-
Tournament
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Gyakorlatilag az de mivel a 9901 is benne van a consumer és a 9926 is mert megnéztem ahhoz használt generic key . Aktiválásra nem is alkalmas csak telepitésre
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ezzel? NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR
Mert ezt nem fogadja el.
-
worxland
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Na, az b@szna be.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszönöm!
-
bzoley
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
"Ki mondta, hogy lesz CP nevezetű?"
Pont te mondtad egy nappal ezelőtt:
"Consumer preview jön a jövőhéten? Ami már nem "kémkedik"? "
"(#2295) westcoastog:
CP jövőhéten igen." -
westcoastog
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Értem, még az elején feltettem a legelső letölthető változatot, azóta nem foglalkoztam semmit a dologgal, nem informálódtam róla.
Így most már tiszta minden.
-
westcoastog
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ezt találtam pl, lehet az ilyen hírekből maradt meg bennem a hülyeség.
erről asszociáltam arra hogy jön valami cp a tp helyére, na mindegy, mindig okosodok egy kicsit.
-
mdraco
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Értem, csak azt hittem, Consumer Preview, Beta stb lesz. Habár mind1 minek nevezik

-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hmm, erre nem emlékszek. Microsoft Internet Explorer (így hosszan) volt, de még a 95 idején, mikor megjelent.
-
westcoastog
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ki fog derülni minden, én osztom a véleményed.

-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Neem, a Windows Explorer az az egykori Intéző, a beépített fájlkezelője a rendszernek
Az összes IE ugyanúgy Internet Explorer volt végig, ami cikket olvastam, azok meg mind azt írják, hogy "IE codename Spartan". Értem én, hogy tiszta lap meg minden, de talán az IE nevét nem dobják el, főleg mert a Win8 óta kezdik megszeretni megint az emberek
Tableten baromi jó kezelni, asztali gépen a Firefox nekem még mindig jobb. Amúgy most jó lenne az IE10 elnevezés, de azt már ellőtték 2 éve.cattus: Pont a Chrome bővítményeit, a legnagyobb riválisét? Vagy úgy vannak azok megírva, hogy univerzálisan működnek máshol is?
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem IE lesz a neve? A Spartan csak kódnév, nem? Legyenek könnyen kezelhető bővítmények, mint egy Firefox alatt, az már rengeteget dob a dolgon. Driverek terén nem volt gondom az első próbaverziók idején, de gondolom másoknak voltak (meg a mobilnetről tudok). A hangkártya drivere pl. 8.1-es, és jól működött 10 alatt is.
-
westcoastog
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Persze tudom nem lett jogtiszta windows-a annak aki így szerezte be.
Na mindegy én beszkennelem a számlámat is a win7-emről a microsoftnak, csak kapjam meg a win10-et és lehessen telepíteni többször is.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hát igen
Mondjuk az IE külseje nem túl meggyőző, de biztosan farigcsálnak még rajta, de amúgy tetszett az egész bemutató. Ha sikerül utolérni megbízhatóságban a Win8 előzeteseit, akkor nem lesz gond a rendszerrel. Az Xbox-integráció és a Cortana nem érint (utóbbi a nyelv miatt tuti nem fog működni), de amúgy nagyon tetszik ez az egész egységesítéses dolog, meg persze az is, hogy a WP8-as telefonok is megkapják a rendszert (remélhetőleg teljes funkcionalitással). De a tálca feltűnő volt végig
Nekem átlátszóan jobban tetszik, így olyan, mint a Gnome felület, de ez legyen a legnagyobb gond.westcoastog: Na most egy ilyen licenchez igazolni tudni kell azt, hogy jogosult rá a felhasználó, de ezt eddig úgy tűnik, hogy egyszer sem ellenőrizték, tehát a telepítésnek és használatnak semmi akadálya nincs, ellenben nem tekinthető jogtisztának, ha előtte freeDOS volt a laptopon mondjuk. És igen, sokan jól bespájzoltak akkoriban.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Biztosan ízekre fogják szedni a hozzáértők, meg monitorozni a hálózati forgalmat (így eddig is meg lehetett akadályozni az adatszolgáltatást, csak a frissítés nem működött tőle), titok nem nagyon marad majd. A tálca meg csak fekete lett

westcoastog: Anno sok helyen olvastam róla, a lényeg, hogy az Áruházban lehetett megvenni (nem a Win8-on), be kellett jelölni, hogy jogosult vagy, kifizetted, letöltötted, és kész. Ellenőrzés nem történt sehol, legalábbis ezt írták.
-
ccs2929
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Aha, ezek tudatában már valóban érdemes várni rá
Lehet tudni mikor adják ki jövő héten? -
ccs2929
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Néhány szóban el tudnád mondani, miért érdemes inkább a jövő heti frissítést megvárni? Bocs a sok kérdésért.

-
westcoastog
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Akkor ezért nem kell aggódnom.
Egy beaktivált feltelepült win7 meg megvan bő 20 percen belül, ha azon fog múlni a dolog. -
westcoastog
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Na igen erre voltam kíváncsi, csak túl fáradt az agyam, vagy fogalmazás gátlót vettem be.

Éppen ezért hezitálok hogy feltegyem e a win10 techprevet éles rendszernek, mert aztán ha csak telepített win7-ről tudok frissíteni win10-re akkor az 2 telepítés egy nap.

Bár ha ezt csak egyszer kell megcsinálnom és utána nyugodtan telepíthetem külön a 10-et a gépemre akkor nincs gond.Próbálok kiindulni a win8.1 5k-s akciójából, az nem tudom hogy zajlott.
Na mindegy, azért lehet felrakom a CP-t, ha már nem lesz benne háttérbeli adatküldözgetés, maximum majd kétszer telepítek ha megjelenik.
-
westcoastog
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Uh nem tudom megfogalmazni mi a bajom.

Windows 8.1-nél még az elején mikor 5000 forintért lehetett vásárolni annak akinek volt előtte legális win7, xp, annak a menete hogy működött? Weblapon vásárlás előtt meg kellett adni a legálisan vásárolt előző rendszer kulcsát?
-
ccs2929
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi, akkor holnap felteszem...

-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az engem is érdekel, hogy majd vajon a CP-ben mennyire lesz jelen a telemetria, mennyire van elég infója az MS-nek ahhoz, hogy már ne küldözgessen mindenről adatokat (kikapcsolhatatlanul) a rendszer? Majd kiderül.
-
westcoastog
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mármint a végleges win10 megjelenésekor gondoltam a kulcskérést.
De áh semmi túlbonyolítom a dolgot.
Szerintem felrakom élesbe a consumert majd. -
E.Kaufmann
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Na igen, de pl Intelnél meg trükközni kell, hogy feltegye.
Várom már az update-et, mint kisgyerek a mikulást

Meg a Jó a Rossz és a Satnyára is kíváncsi vagyok. -
anorche1
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére

-
anorche1
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Magyar idő szerint mikor lesz az esemény?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Megkaptuk hajnalban, legalább is én meg...meg hogy hol lehet live nézni holnap.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Pláne, hogy a Windows 10-ben gyárilag valami ősi meghajtó volt 2013-as dátummal.
Amúgy nem olyan vészes a sebessége, egy Radeon 4670 után nem egy hatalmas visszalépés, sőt, legalább van 4K támogatás. Az a nagyobb baj, hogy a memóriavezérlő max 1400-ig húzható, pedig még ez a gyengus mag is biztos örülne egy 1600-as sebességnek. -
E.Kaufmann
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én most ezt a 2015 januárit próbáltam a meghajtóból, 1840-es Celeron procihoz.
-
geri005
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Azt már páran megtették helyettem...
Ha tudnád mennyi fórum foglalkozik ezzel.
Megvagyok nélküle, nem arról van szó, mégis értetlenül álltam a dolog előtt.
-
geri005
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mióta megvan azt várom, hogy kapjon egy frissítést.
Vagy gondoltad, hogy lehúztam 64 bites iso-t, aztán nagyokat néztem, hogy nem megy?
Btw. MicroHDMI-n monitorra dugva asztali gépnek is használom ha éppen nem tabletként. Nyilván nem 8 vagy 10,1 colon szerkesztettem vele videót. De volt már, hogy jól jött.
Elhiszem, hogy az átlag user aki megveszi a csempéről rányom az IE ikonra aztán mehet a facebook, de ez nem kifogás...
Ennyi erővel minek csinált 64 bites CPU-t az Intel ha tudták, hogy milyen eszközökbe szánják?
Nem értem az értetlenséget az aggályaim iránt, nem lenne elvárható, hogy kihasználhassam az eszközömet úgy ahogy én szeretném a specifikációi szerint?
Mikor kijött a BayTrail platform minden cikk azt dícsérte, hogy az Atomok végre 64bitet is támogatnak... messzire mentünk vele.
-
geri005
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Sony Vegas 12, After Effects... Lehet röhögsz, de 720p-Ben vígan szerkesztek az utolsó 32bites kiadasaikkal.
Na mindegy én ezt akkor sem tudom elfogadni, ha 64bit képes akkor miből állt volna megoldani? Nem is feltétlenül azért mert marginális nekem, de frusztráló.
-
geri005
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Miért, ha veszel egy Laptopot windows licensszel akkor nem tudsz rá ubuntut rakni?
-
geri005
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ubuntu is kellett volna azt sem egyszerű fel varázsolni. Illetőleg vannak 64bit only alkalmazások ami miatt nem lenne hátrány. A tudta a gyártó, hogy elég a 32 bit gyenge kifogás mert ha a user olvassa, hogy a baytrail atomok x64 kompatibilisek akkor hadd döntse már el a ő, hogy neki mi elég ne a gyártó helyette.
A 64bit ma már nem csak a RAM miatt érdekes
-
Polllen
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Akkor én se ragaszkodnék a 64-bithez nagyon.

-
Polllen
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Így, de semmilyen 64-bit-s rendszer nem megy fel, ami ha ahhoz ragaszkodik, kellemetlen.
A CD kulcsok egyébként átjárhatók 32-64bit esetén? Már ha nem preview-ról van szó?
-
Polllen
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
32-bites UEFI-ről van szó, nem az oprendszerről.

Pl. elég macera linux-t telepíteni 32 bites uefi-re...

-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ez jó hír a kis 7770-emnek, habár a játékok miatt így is úgyis cserélve lesz (valamikor...)

-
Tournament
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem valószínü 9901 mivel ez nem kapta meg az awesome updatet illetve felse rakható rá mivel ez csak kiszivárgot valaki által . A Windows 10 builds 9888 and 9901, two unofficial builds that leaked to the internet. A 9901 bugos az update .
Ez által sajna aki azt használja az a januári buildet rakhatja fel tisztán mert nem updatel rá
9879 --> kapot csak MS oldalán kint is van hogy a awesome updatet kapot hogy frisithető legyen mint idáig végig . -
Tournament
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szerintem minden marad mert eddig is így volt a 9879 ig aki végig updatelgete . Semmit nem távolitot el a gépekről akiknél felvan most is rakva minden alkalmazás driver megvan nekik rajta . De azért a 9920awesome néven szereplő bildfeed szerintem jobb tisztán felrakni majd mert a 6.4 és 10.0 kernel ég és főld . " Twitter-ről !!! 10.0.9920.0.fbl_marketplace_dev01.150110-2200 ez az awesome verzio

-
Bjørgersson
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem lehet, hanem biztos.
-
betyarr
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
hmmmm,ez nagyon jó hír!
nem tudom honnan szedtem.vagy csak az első (rém)hírek terjesztették ezt?
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Elkezdtem egy torrent oldalról leszedni, keresek hozzá valami hash-t, remélem nem piszkáltak bele...
-
tDr1v3r
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Azt akarják hogy átmenjen... az az elképzelésük hogy mindhárom platformra (asztali/noti, tablet, okostelefon) ugyanaz az app legyen csak képernyőmérettől függően változtassa a felületet.
-
netpeti98
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
A WP kínálattal nekem sincs különösebb bajom, de akárhol nézzük rögtön az alkalmazás boltot hozzák fel hátránynak. Elég megnézni, hogy felröppent a hír az android alkalmazások futtatásáról.
-
netpeti98
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha továbbra is a kezdőképernyőt vagy az új continuum ui-t (a beviteli eszközök alapján dönt a felületről) használja valaki, akkor van létjogosultsága a teljes képernyős appoknak.
De szerintem az is elképzelhető, hogy szép lassan át akarják szoktatni a fejlesztőket, hogy az asztali alkalmazások helyett a modern felületre fejlesszenek (monjuk ez a Store miatt nem is rossz), illetve a WP alkalmazáskínálatra is jótékony hatással lesz. -
tDr1v3r
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Pedig már rég be lett jelentve hogy így képzelik el a jövőt.
-
netpeti98
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Bár ha a modern alkalmazások is ablakban futnak, akkor össze lehet őket vonni.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az asztali, de még csak belsős koncepció elvileg.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Már nem érdekes....többet beszéltünk róla, mint amennyit ér...de köszi.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi. Valami nem klappol. Amit megvettem W8, az nem tudott frissülni W8.1-re 64-biten. Amikor megvettem az MS-től neten keresztül választanom kellett 64-bites vagy 32-bites ISO-t töltök le. 64-est töltöttem. Nem tudom használni (na jó tudom, ha nem engedem, nem akarom frissíteni, akkor 8-on működik).
Mindegy...Már úgy is a W10-et nyúzom. -
Taifa Díaz
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Láttad, hogy hülyeséget csinál a DLL táras hibaüzenetre, ebből gondolom, hogy a Google-lal kb. semmire se menne, a játékhonlapok FAQ-ját már inkább szégyen, hogy ezek után föl sem keresi

-
Taifa Díaz
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Így van, ez nem a Microsoft sara. Annyiban van igaza a videó készítőnek, hogy joggal lenne elvárható több segítség, támogatás a játékforgalmazók ügyfélszolgálatától a még az XP/Vista/7 korszakban vásárolt, eredeti játékok problémamentes futtatásához az újabb rendszereken. Nem mindenki járatos az ilyen módosításokban attól, hogy esetleg fel tud telepíteni egy operációs rendszert, arra pedig egy játékprogramot.
-
FoLey-v
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen windows 10-el kapcsolatban is lesz ilyen és nem csak a 8.1-ben,de ezeket a kis apró hibákat is meg lehet oldani vagy egy kis trükközés kell ennyi csak az ember is értsen hozzá régi programok is elindulhatnak rajta ezeken az új rendszereken.
-
worxland
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
. - hülyeséget írtam, töröltem.

-
FoLey-v
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Pontosan és igazad is van,végül is win 8.1 és 10 témához akartam volna hozzáfűzni nem csak humornak csak én szarul indítottam a hozzászólásomat,köszönjük!

-
FoLey-v
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Másik oldalon árasztja a hülyeségeit még pedig gépigény oldalon,áthívni szerintem rossz döntés lenne,mert itt is elárasztaná a PH!-s tagokat a hülyeségeivel.

King Unique Így összefoglalva aeromániákus szakemberrel van dolgunk,ha 8,8.1 és 10-ben nincs akkor az nem jó oprendszer,sőt valamelyik videójában olvastam,hogy XP-t sem kedvelte.

Én is kíváncsi leszek a Games for Live Windows 8.1 videójára.

-
netpeti98
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
A videóiból az jön le, hogy elégé el van a saját valóságában

Az is sokat elárul, hogy 2 videó alatt nem sikerült rájönnie, hogy a tálcán az a gomb a virtuális asztalokat kezeli és nem izé, meg a Vistában megismert alkalmazásváltó.
Elmondja, hogy mennyi mindennek nincs értelme, de az ő mozgó ikonjainak már lenne értelme.
Más: a következő lépcsőfok a CP lesz vagy folyamatosan frissülni fog a TP a továbbiakban is?
-
FoLey-v
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hát én sem,de amiket mondott kész röhej,ha neki nem tetszik az új oprendszerek akkor nem,de azért nem kéne többieket is rávennie a hülyeségeivel.
vlevi Igen valakinek bejön,valakinek meg nem,mint írtam,hogy ízlések kérdése és remélem a 10-ben is meghagyják vagy legyen telepítésnél 2 választható design aero és flat között,de ugye ez úgy sem fog valóra válni.
-
FoLey-v
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Tipikus user error nála,ezen a videóban le művelt meg a vista-nál is,mindig azzal az aero-val jött és ha azon az oprendszeren nincs aero akkor le minősíti.
A tény,hogy 2009-2014-ig win 7-et használtam nem volt rossz oprendszer,de amióta áttértem vagyis amióta van másik vga-m(ezen van normális driver support) bátrabban áttérhettem és semmivel nem veszítettem,sőt érzem,hogy játékok alatt nem küszködik pl. Far Cry 4 vagy Cod Ghosts alatt 1-el feljebb tudtam feltolni a beállításokon,hogy ne szaggasson be.
A flat design nekem tetszik és jobban bejön mint az aero,kinek mi az ízlése.Majd kíváncsi leszek a Windows Live-s játékok videójáról is,hogy mibe tud még belekötni a 8.1-be.

-
válasz
szabonagyur
üzenetére
és az automata wi-if csatlakozást se felejtsd ki.

há nehogymá magától csatlakozzon a Wi-Fi-re. hogy néz az má ki.
-
bzoley
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ez a régi wmc-t rakta fel. Vicc, hogy csak egy apróságot akartam kipróbálni.
Anno lehetett win8-hoz igényelni ingyenes kulcsot:
"Köszönjük, hogy regisztrált az ingyenes Windows 8 Media Center Pack csomagra vonatkozó ajánlatunkra!"
Kipróbáltam a vezérlőpulton, és elfogadta, aztán települt is a wmc(win8-as).
Az új még nem elérhető.
Mindenesetre ettől teljesen meghülyült. -
bzoley
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az nagyon jópofa lenne. Ahogy mások is jártak, frissíteni sem engedett anno, mert 20GiB szabad hely neki kevés volt.
Amúgy itt nem erről lesz szó. Felraktam a media centert, az ahhoz kapott kulcs kavarhatott be. Hiába kulcs törlés, rendszer visszaállítás, nem jó a kulcs, nem core verzió, vagy valami hasonló a panasz. De nem gond, ráfér egy kis takarítás. -
bzoley
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Talán, mert nem lehet? Szimplán becsavarodott. Még a saját kulcsát sem fogadja el,de nem is csoda. Az utóbbi néhány napban meg lett gyötörve a rendszer rendesen. Mondjuk mióta megjelent, idáig jól bírta.
-
Negyven
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mit akarsz aktiválni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
nem is értem...
), ami még XP-n sem indul el. Ezzel én csak azt tudtam csinálni, hogy VMWare, vagy Virtualbox alá egy win98-at telepítettem.

aki el állítóta a nyelvet , így átudja állítani .