Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
sziasztok.
kényszerűségből áttértem a win 10-re, most újra tanulok járni.
a borzasztó dizájnon és egyéb akadályon túl van egy olyan problémám, amire nem találok megoldást.néhány program elindulva nem eredeti méretben fut, hanem mintha fel lenne nagyítva. az ikonjai, szövegei életlenek, mint amikor nem natív felbontáson megy a monitor. Jetaudio, hypersnap, avant browser stb, sok progi csinálja.
nem mindig volt gy, de valami megszakadt benne, elállítódott, frissült és azóta,
eleinte fel sem tűnt, csak az, hogy a hypersnap 6, a régi, egyszerű, amit szeretek és portable fut nem tud már menteni, összevissza csíkozza csak a képernyőt (az újabb verzió is csak az 1. monitorról tud, a 2. és 3. totál fekete marad ilyenkor). utána kezdtem kutakodni és tűnt fel ez az anomália is.meg nem tudom összefügg-e ezzel, de fura, hogy ha nyitok egy uj levelet az outlookban (office 2007) akkor először duplán, szellemképesen (kb 10 cm eltolással az egy áttetsző ablak is) jelenik meg és csak kb 10-15 sec múlva áll helyre a kép. addig le van merevedve...

az vga drivert újratelepítettem, de semmii javulás
(a lap gygabite GA-990X gaming, a vga HD7700, a proci meg FX 4350, win 10 pro x64)
van valami ötletetek?
-
Wolfskin
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
-
Wolfskin
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
szerintem a dizájnnak az használhatóságot kellene támogatnia, nem pedig a árat hitelesíteni: nagggyon új, naggyon más, naggyon sokan naggyon sokat dolgoztak vele, ezért ilyen naggyon drága.
a gyártók szerint a fogyasztók ennyire ostobák. sajnos igazuk van
-
Wolfskin
őstag
válasz
Greenebola
üzenetére
köszi!
azért még ez is brutál ahogy kinéz. nem tudom miért jók ezek a homogén, kontraszttalan felületek, vonalas ikonok. ugyanaz a "fejlődés" mint androidnál. nekem teljesen szembe megy a józan ésszel (ergonómia, használhatóság) a divat miatt...
de hát a usereknek kell a változás és az élmény. mint a vak gyereknek, akinek hetente átrendezik szobáját.
mindenesetre pár évre még visszatettem inkább a win 7-t...
W -
Wolfskin
őstag
sziasztok,
tanácsot kérnék.
ma feltettem a win 10-t, a funkcióit még nem tudom megítélni, a dizájn olyan, mint színes TV után váltani fekete fehérre. nem szürkeárnyalatosra, hanem egy bites fekete fehérre.
tudtok valami módszert, hogy az ikonok, meg általában minden ugyanúgy nézzen ki, mint win 98 alatt? semmi fícsör, semmi gag, semmi marketinges hókuszpókusz, csak a megszokott funkcionalitás.
a win 7-ben még volt ilyen egyszerű téma, de ebben nem találom

a start menüt (classic shell), gyors indítást, egy-két dolgot sikerült visszaállítanom, de ezt az egyvonalas ikon dizájn nem tudom elfogadni. mona lisa vs pálcikaemberke

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

de hát a usereknek kell a változás és az élmény. mint a vak gyereknek, akinek hetente átrendezik szobáját.