Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Adott egy előtelepített dell 3521 windows 8-cal. Az ilyen gépek "átka", hogy csak egy partíció van. Nos, ha én a zsugorításnál megadom, hogy mennyi legyen az új, azt létrehozza. Nos a kérdésem az lenne, hogy ha a recoveryval visszaállítom (fogalmam sincs, hogy azt hogyan kell), akkor az újonnan létrehozott partíciót is visszaállítja?
-
törölt tag
Az mitől van, hogy a parancssor nagyon kicsi méretű??
-
törölt tag
-
törölt tag
Beléptem a hotmailes accountommal az áruházba, mert frissítettem a térképet. Hogyan lehet kijelentkezni?
-
törölt tag
válasz Psychonaut #34853 üzenetére
Ezt nem találom:$
-
törölt tag
válasz viktor82 #34855 üzenetére
Ha a telepítő reklamál, csináld azt, hogy vezérlőpult->eszközkezelő, amit frissíteni akarsz: jobb klikk, illesztőprogram frissítése és akkor betallózod mappából Így nekem olyan drivereket is feltett, aminél ha a setup.exe-t indítottam, nem engedte telepíteni. Érdemes a saját dolgokat feltenni, mert nekem a videokártyának feltette az ms drivert, viszont a pontifex akadt. Betallóztam (nincs a gépemhez win8 driver) és láss csodást, azóta tökéletesen megy!
-
törölt tag
Sziasztok!
Ugye windows 8ban bele van építve a kamera alkalmazás, így laptoppal lehet fotózni. Ez windows 7en hogyan oldható meg?
Dell M5010em van és a sajátgépben a képeszközöknél nem jelenik meg nekem a kamera. -
törölt tag
Ha van egy előretelepített win8 (Dell 3521) és frissítem a biost, az nem kavar be a kulcsba, igaz?
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy dell 3521 előre telepített win 8-cal. Kaptunk mellé egy win8 telepítő dvd-t is. A kérdésem az lenne, hogy ha update-n frissítjük (gondolom ingyenes lesz) 8.1-re és a későbbiekben valami gubanc lenne a rendszerben és a kapott gyári 8-cal újra rakjuk, akkor majd a későbbiekben is ingyenes lesz a 8.1?
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy dell 3521 előre telepített win 8-cal, meg minden egyéb delles finomsággal. Nos az a kérdésem, hogy azt miért produkálja a gép, hogy néha, random jelleggel a dvd meghajtó úgy pörög fel, mint amikor az ember üresen visszacsukja.
Lehet hogy valamelyik szoftver, vagy a win éppen "használni" akarja a dvd meghajtót?
-
törölt tag
Sziasztok!
Az mitől van, hogy van egy dell 3521, amin gyári win 8 van, dell backup and recovery meg minden egyéb. No, azt csinálja, hogy néha random felpörög a dvd meghajtó, úgy, mint amikor becsukja az ember üresen.
Akkor is felpörög a dvd, ha az aida-t nyitom meg.
Mitől lehet ez? -
törölt tag
Sziasztok!
Anyumnak van egy gépe, amin windows 8 van. A kérdésem, hogy érdemes-e 8.1-re frissíteni majd 17-e után? -
törölt tag
válasz arcitec #37116 üzenetére
Eszközkezelő->keresd meg az kártyát (wifi vagy lan)->jobb klikk, tulajdonságok->energiagazdálkodás-> a gép kikapcsolhatja ezt az eszközt, hogy energiát takarítson meg. Win 7ről írok, de szerintem win 8ban is hasonló. Ha a wifit bontja, akkor meg router beállítás lesz.
-
törölt tag
válasz arcitec #37139 üzenetére
Amikor telepítettem a gépet (win 7) és közvetlenül Lanra dugtam, nekem is felugrott, rámentem, hogy ne legyen auto kapcsolat bontás, azóta nincs.
Szerk.: Találtam valamit, hátha segít (win 7, de szerintem 8-on is hasonló).
Szóval: Vezérlőpult->internet beállítások->kapcsolatok fül-> a kívánt kapcsolatot kiválasztod, beállítások-> ott van a jelszó kipöttyözve, mellette: speciális->és ott vedd ki a pipát a kapcsolat bontása, ha a kapcsolatra már nincs szükség elől.Remélem segít.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Olvasgatom itt a hozzászólásokat, felmerült bennem a kérdés, hogy érdemes-e 8.1-re váltani..
Anyának előtelepített eredeti windowsa van, de amiket olvasok (kékhalál, fagyások, stb...) nem tudom hogy merjem-e frissíteni majd.. -
törölt tag
válasz daimonion #38348 üzenetére
Édesanyám az 50ik születésnapjára kapott egy Dell 3521-et, windows 8-cal. Nagyon tetszik neki, egyszerűen, simán tudja kezelni, semmi baja nincsen vele...
Szóval nem értem egyesek bénázását, meg "nyafogását", hogy ilyen rossz meg olyan rossz a rendszer..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy Dell 3521-es előre telepített Windows 8-cal (OEM). Olvastam valahol, hogy ha fődarab cseréje van, pl.: alaplap, akkor a win 8 kulcsnak és az aktiválásnak annyi.
Az a kérdés, hogy ha pl a videokártya (alaplapi) vagy az alaplap tönkre megy és garanciában még cserélik, akkor én majd tudom használni a kulcsot (kiolvastam) majd aktiváláshoz?
Kaptunk hozzá telepítő dvd-t is, amit betéve a win 8 telepítő jön elő.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
törölt tag
Sziasztok!
Olvasgatom a hozzászólásokat, hogy 8-ról való frissítés sokaknál gondot okozott, így nem tudom "merjek-e" frissíteni (édesanyám laptopjáról van szó). Olyan kérdésem lenne, hogy frissítés után is megmarad az a nagyon jó "találmány", hogy winjel+printscreen-t nyomva, az adott képernyő mentését a képek/képernyőfelvétel mappába teszi.
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
törölt tag
Sziasztok!
Előre telepített win 8-cat szeretnék majd frissíteni áruházból. Van valami teendő a frissítés előtt ( édesanyám gépe és szerintem a 8-as frissítések még nincsenek feltéve), pl korábbi frissítések telepítése, stb..
Előre is köszi! -
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy win 8-cal vásárolt gép. Minap feltettem az összes frissítést (1-et kivéve). Az a bizonyos egy az az Intel Rapid Storage frissítése, de nem engedi (a hibakód szerint frissebb van telepítve), így elrejtettem.
A kérdésem, hogy enélkül is lehet telepíteni a 8.1-et?
Néztem áruházban (offline mód), hogy megjelent a 8.1, mint letölthető dolog. A frissítéshez kell online fiók?
Előre is köszi!
-
törölt tag
Sziasztok!
Ha win 8ról frissítek 8.1re, akkor a frissítés után a drivereket is frissíteni kell?
A frissítéshez kell hotmail fiók, vagy lehet offline is frissíteni?
Egy partíció van csak (C), itt van minden fájl. Ezekhez nem nyúl a telepítő?
Előre is köszi a válaszokat! -
törölt tag
válasz #65388800 #41821 üzenetére
puma72 és cattus, köszönöm szépen a válaszokat!
Az offline fiókos telepítéssel kapcsolatosan valamilyen "okosság"?
Win update-n keresztül az összes frissítést feltettem (kivéve egyet, az intel rapidos akármit, mert azt nem engedte arra hivatkozva, hogy frissebb driver van fent). -
törölt tag
Sziasztok!
Van egy Dell 3521-es gép, amin előre telepített Delles win 8 van. A napokban fogom frissíteni 8.1-re áruházból. Lehet a delltől igényelni 8.1-es lemezt?
Áruházas frissítés esetén szükség van hotmailes fiókra, mert eddig simán, offline volt használva a gép.
Olvastam, hogy majd jön a 8.2. Ha valamiért újra kell majd rakni a gépet, akkor először 8, majd 8.1, majd 8.2? -
törölt tag
Win 8-cat frissítettem 8.1-re. Lemezkarbantartóban, rendszerfájlok törlésénél a "korábbi windows telepítések 24,4 GB " törölhető?
-
törölt tag
Az miért van, hogy most ahogy frissítettem, mintha lassabban bootolna be? Bejön az elején az "karikázás", majd ahogy jönne a kezdőképernyő (átállítottam, hogy az asztalra bootoljon), az üdvözöljük előtt 10-15 mp-re szürke a monitor.
-
törölt tag
Sziasztok!
Mik azok a szolgáltatások, amelyeket ki lehet kapcsolni, a gyorsabb rendszerindítás érdekében?
Átlag felhasználásról van szó, nincs fájlmegosztás. -
törölt tag
válasz sz.balazs.95 #44702 üzenetére
Google, első találat:
"The 'SoftwareDistribution' folder is where automatic updates are stored."Az a frissítés "dolgait" a lemezkarbantartóval tudod törölni (rendszerfájlok törlése, újból betölt és kiválasztod a megfelelőt).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sz.balazs.95 #44704 üzenetére
Rendszerfájlok törlésével?
-
törölt tag
Sziasztok!
10010, 10016-os DistributedCOM hiba az eseménynaplóban mitől van?
Illetve, hogy van egy 3521-es gép, 8.1-gyel, dedikált (ATI 7760M kártyával). Frissíteni is intel, amd sorrendben kell a drivereket?
Eddig lefrissítettem az intelt, az amd-t meg majd máskor.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy Dell 3521-es laptop,előre telepített win 8-cal, 8.1re frissítettem áruházon keresztül.
Hiába állítom át a különböző sémáknál, hogy a főkapcsoló megnyomásakor leállítsa a gépet, érdekes módon visszaáll, hogy ha telepről megy, akkor hibernál.
Mitől van ez, illetve hogyan oldható meg? -
törölt tag
-
törölt tag
válasz rayoliviero #46642 üzenetére
Igen, beállítottam, ennek ellenére folyamatosan visszaáll. Sőt mind a három (energiatakarékos, kiegyensúlyozott, teljesítménycentrikus) energiasémánál külön-külön beállítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest