- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Kb. 1 éves Windows telepítésem, és 1 hónapja kezdte el, hogy belassul néha 5-10 másodpercekre.SSD-n van a windows illetve az alap programok (szinte minden amit használok). A letöltések a kerregős vinyón, amiket csak filmnézéskor használok. Amikor belassul, akkor kerreg a vinyó. Egyszerű műveleteknél lassul be, mint például kezdőképernyő megnyitás, sajátgép megnyitás.
Mitől lehet? (SSD nincs megtelve, közelében sincs)
-
RAiN91
őstag
8.1 Enterprise-ra szükséges vírusírtó, vagy van valami alapból rajta?
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Hol tudom beállítani, hogy ha egy fájlt törlök, kérjen megerősítést? -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Miért csinálja a Win8, ha néha netezek, nagyon belassul, ráklikkelek valamire, nem történik semmi, csak 30sec múlva, és ami a legidegesítőbb, ha feladatkezelőt kérek, 1 perc múlva kapom csak meg. Win7-nél ilyen nem volt, ott bármennyire meghalt a gép, akkor is egyből feldobta a feladatkezelőt és kitudtam lőni azt az alkalmazást ami felzabálta a memóriát. -
RAiN91
őstag
Az normális, hogy amikor néha behülyül a gép, beakad valami program (pl böngésző) és zabálja a memóriát, nyomok egy ctrl+alt+delt, 10sec múlva bejön a képernyő, rámegyek, hogy feladatkezelő, és megint fél percet kell várni rá? Win7-en egyből bejött a feladatkezelő ki tudtam ütni azt a programot ami kiakasztja a gépet.
-
RAiN91
őstag
"http://gyor2.kekduna.hu:8006"
Ezt hogyan tudom lementeni asztalra, hogy ráklikkelek a fájlra, és behozza media playerben?
Mediaban meg tudom nyitni, viszont nem tudom elmenteni, régen sikerült. -
RAiN91
őstag
Köszönöm a gyors válaszokat
Még 2 kérdés:
Formáznám sajátgépből az egyik lemezt ,de nemtudja leformázni, csak ennyit ír ki.Ha rámegyek, hogy számítógép leállítás, nem kapcsolja le, csak készenlét vagy alvó állapotba kerül. (gondolom ezt is be lehet állítani)
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Felraktam a win8-at, és lenne 1-2 probémám, van rá megoldás? Újraindítás nem segített.1. Catalystet nem rakja fel (Telepítőcsomag hiba)
2. Rámegyek egy fájlra, del-t nyomok, egyből kitörli kérdés nélkül
3. Képnézegető csak csempében jön be, asztal nézetben nem lehet előhozni?
4. Hangcucc drivert csak félig rakta fel, mert nem kompatibilis.
5. IE10-ben face-n nem jön fel a chat ablak, win7-en is IE10-et használtam, ott jó volt (bár ott is voltak gondok ie-ben) - flash fel van rakva.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!