Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
őstag
válasz albinolynx #32166 üzenetére
Classic Start Menu-t használok win8-hoz. Az lenne a kérdésem, hogyan tudnám megakadályozni új programok telepítése után, hogy nem szórja mindig tele a kezdőképernyőt?
Semmi mást nem szeretnék ott látni, mint egy "asztal" csempét.Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
Psychonaut
veterán
válasz albinolynx #32207 üzenetére
Szerintem nincs erre mód. Mondjuk annyira azért nem nagy fáradság eltüntetni őket, jobb klikk, unpin.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz albinolynx #32211 üzenetére
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu
Ide ha bemásolsz valami parancsikont, akkor azt ki tudod tűzni a start screenre (így lehet akár dokumentumokat, mappákat is kirakni)
Illetve, értelemszerűen innen törölve tudsz ipari méretekben eltávolítani az intéző segítségével.
Ami fontos, hogy a dolog PARANCSIKONOKKAL működik!
-
Psychonaut
veterán
válasz albinolynx #32219 üzenetére
És jobb klikk->Unpinnel sem tudod eltüntetni?
-
bon
őstag
válasz albinolynx #32223 üzenetére
Pedig odafog kerülni.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
Psychonaut
veterán
válasz albinolynx #32228 üzenetére
Nem hiszem.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz albinolynx #32223 üzenetére
"These improvements extend elsewhere on the Start Screen. Apps in Windows 8 automatically pin to the Start Screen and Harris admits "it wasn't what we imagined," as a place for the apps and things you care about. In 8.1 Microsoft doesn't pin apps to the Start Screen by default; instead it puts them in the All Apps view. This view includes filters to sort apps by how frequently they're used or by designated group, and the option to find applications by name."
forrás: [link]
-
aclandiae
senior tag
válasz albinolynx #32266 üzenetére
Ekkor már a csempéket be sem tölti?
King Unique: akkor telepítés előtt az EasyBCD-t töröljem le?
Elméletileg amikor a W8 telepítése kész, és újraindul már lesz ugyanolyan menü, mint most az EasyBCD-nél?
Nem szeretnék a csempékkel babrálni, én a már megszokott dolgokat kedvelem. -
King Unique
titán
válasz albinolynx #32281 üzenetére
Végülis elég , ha csak start menüt ad win8-hoz, mert egyrészt ezt az is tudja (asztalt hozza be, start mappaszerkezet), de többit háttérkép stb. megtartja, mert ez a win7 felirat benne kicsit fura... Vagy van más előnye is komplett c.s.-nke?
(#32282) rgeorge kösz a pontosítást, fogalmazhattam én is így
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz albinolynx #32284 üzenetére
-
King Unique
titán
válasz albinolynx #32286 üzenetére
igazából semmi, csak az jobban átszabja az asztalt, talán túlságosan is, ez meg csak adott beállítást, start menüt adja hozzá, de kinek melyik kell, jön be jobban.
(#32289) pushalias : én anno csak azért tértem át Vitrualboxra, mert régebbi VMware-en akadt virtuális rendszer, de igaz, h kicsit körülményes pendrive stb. használata, bár letölthető hozzá csomag, amiben hozzáadható, de ha utóbbi alapból kezeli, v zökkenőmentesebben, akkor lehet áttérek rá. Néztem oldalukon csomó féle telepítő van, elég az itt nemrég linkelt sima Player ?
-
King Unique
titán
válasz albinolynx #32294 üzenetére
Megtaláltam: Startisback, elvileg ez is, de 3 $, v előbbiért 5 $, azért nem sok, igaz free az még jobb, ez igaz., aláírom..de én megvagyok shell, start menü nélkül is simán, az a legjobb :-) , olyan irányú kattintgatós dolgaimat kiélem win7-en, pont azért raktam dualbootba ( fő progijaim, munkáim is azon vannak)
[ Szerkesztve ]
-
Black Plague
tag
válasz albinolynx #32312 üzenetére
ÉN Zene írásához a Windows mediaplayer íróját használom isok és egyéb fájlok írásához meg az astroburn lite progit
-
King Unique
titán
válasz albinolynx #32312 üzenetére
van csomó alternatíva, egyik legjobb free CD-DVD-BD írásához az Imgburn, win7 alatt pöpec, vsz 8 alatt is.
-
félisten
válasz albinolynx #68115 üzenetére
A nyelv reszen le van toltve a nyelvi csomag majd aktivva teve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest