Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
polonic #8865 üzenetére
Nálam még 85%-on áll, de nekem "bejövős". Nem tudom megmondani, mikor tetszik és mikor nem ez a lapos, letisztult felület, de a metró az marhára nem jö be, de itt igen. Már az első képernőmásolatoknál megtetszett.
Mostmár csak egy nyamvadt .doc állomány kellene erre a gépre, hogy megnézhessem mi is ez
Annyi nem "bejövős" csak, hogy ezek az újabb, lapos gombok nehezen észrevehetőek. De ez nem az office bűne, az új windows controllok ilyenek. Egy ideig azt hittem, az a [Next] még valami letiltott gomb, rá se kattintottam ...
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone-t használók OFF topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest