Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
polonic #8865 üzenetére
Nálam még 85%-on áll, de nekem "bejövős". Nem tudom megmondani, mikor tetszik és mikor nem ez a lapos, letisztult felület, de a metró az marhára nem jö be, de itt igen. Már az első képernőmásolatoknál megtetszett.
Mostmár csak egy nyamvadt .doc állomány kellene erre a gépre, hogy megnézhessem mi is ez
Annyi nem "bejövős" csak, hogy ezek az újabb, lapos gombok nehezen észrevehetőek. De ez nem az office bűne, az új windows controllok ilyenek. Egy ideig azt hittem, az a [Next] még valami letiltott gomb, rá se kattintottam ...
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest