Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Sirály
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
Izlesek es pofonok, de megmerem kockaztatni, hogy valahol igazad lehet. Ennek ellenere nekem a Win 7 -> Win 8 valtas pontosan annyi ujdonsagot, teljesitmenybeli novekedest es valamivel tobb akkuidot eredmenyezett laptopon (Thinkpad W520), hogy ez mar boven megerte azt a 30€-t. Mondjuk megvettem volna igy is ugy is, most tekintsunk el az artol. Osszevissza hackelt verziot nem hasznalok ha nem muszaj es szeretem az up to date, modern rendszereket. Mas kerdes, hogy a tobbseg (atlag emberek akik nem a gepukkel elnek) nem tud ezzel egyutterezni. Mi itt a forumon tobbynire kivetelek vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest