- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Én felttettem "élesbe" a 64 bites üzletit.. 30GB-s particióra másodlagos oprendszerként.
Viszont a pro 32 bitesbe sokkal jobban bejött, mint az RC, szóval feltettem azt elsődlegesbe és minden mást töröltem.
A 64 bites üzletivel ellentétbe minden drivert automatikusan felismert és telepített. Sem a (2002-ben vásárolt) kormánnyal (ami Win7 alatt nem is futott), sem a logitech webcammal nem volt semmi gond. +nem letölteni akarta a drivert netről(akkor kompatibilitási hibával kilép "nem támogatott oprendszer"), hanem egyből felismerte.
Most indításkor bejelentkezéskor kérte, hogy aktiváljam. Kiléptem. Az értesítések között is kiírta, ott pedig elrejtettem. Azóta nem telt el 3 óra.. kíváncsi vagyok, hányszor írja még ki az aktivációt.
Aktiválás nélkül egyedül a "Metro" felület beállításai nem hajthatók végre. Ezen kívül semmi korlátozás.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- EAFC 25
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Wise (ex-TransferWise)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch