- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
63100 - 63001
72423 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 65901 65900 - 65801 65800 - 65701 65700 - 65601 65600 - 65501 65500 - 65401 65400 - 65301 65300 - 65201 65200 - 65101 65100 - 65001 65000 - 64901 64900 - 64801 64800 - 64701 64700 - 64601 64600 - 64501 64500 - 64401 64400 - 64301 64300 - 64201 64200 - 64101 64100 - 64001 64000 - 63901 63900 - 63801 63800 - 63701 63700 - 63601 63600 - 63501 63500 - 63401 63400 - 63301 63300 - 63201 63200 - 63101 63100 - 63001 63000 - 62901 62900 - 62801 62800 - 62701 62700 - 62601 62600 - 62501 62500 - 62401 62400 - 62301 62300 - 62201 62200 - 62101 62100 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:06 Téma összefoglaló
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
-
Petya XT
senior tag
...És ha már erre járok, lenne még egy kérdésem.
A tálcán a Sajátgép eszköztár véletlenszerűen eltűnik, általában újraindítás után. Nem mindig, de éppen elégszer, hogy idegesítsen. Sokszor úgy, hogy semmilyen Ccleaner, vagy hasonló progit nem használok. Van hogy hetekig semmi probléma, utána naponta kétszer is. Találkoztatok már hasonlóval? Nálam csinálják ezt a Home és a Prof Win7-el operáló gépek is.

Erről az eszköztárról lenne szó.
-
Petya XT
senior tag
Köszönöm, beállítottam rendesen, most már teljesen jó!

-
xeon forever
addikt
-
akaido
addikt
Megvolt a hibaelhárító letöltése is, de indítása után:

Ez egy csodaszép felirat: Hiba történt a hibaelhárítás során.
-
xeon forever
addikt
-
Kekmen
senior tag
Admin jogokkal próbáltam, bár nem a beépített rendszergazdai fiókkal. Van több hálózat is mentve, pl WPA2-PSK-nál simán engedi, ott él ez a funkció.
Enterpriset használok windowsból.
Én is valami hasonlót keresek, vagy szeretnék írni egy regisztrációs bejegyzést rá, ami elvégzi a szükséges módosításokat, de a kulcsszavakra eddig nem sok mindent találtam. -
King Unique
titán
Első körben esetleg egy restart után meg lehetne próbálni újból, vagy lefuttatni a WU hibaelhárítóját.
-
xeon forever
addikt
A start menu nekem tul kicsi. Talcan szep sorban kint van minden amit hasznalok. Automatikus elrejtes es tobb sor magas. De ennyi. Mint irtam izlesek.....
-
quailstorm
félisten
-
szabonagyur
félisten
Nekem meg a tálcán sincs semmi és asztalon sem, engem a tálca tele szemetelése idegesít.
-
akaido
addikt
A letöltésnél nem akad el, letölti 100%-ig, kiírja a Frissítések telepítése feliratot is, de:

Leállítottam majd újraindítottam a WinUpdate szolgáltatást, de eddig semmi eredmény.
Megpróbáltam a Katalógusos módszert is, de ott is hibát ír ki.
Most a a Windows System Update Readiness eszközt próbálom.szerki: Ez sem működik:

-
xeon forever
addikt
-
Petya XT
senior tag
-
Doky586
félisten
-
Petya XT
senior tag
Sokszor a legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek
. Köszönöm! Csak ne rendezné át az összes ikonom ezzel a művelettel...Azonban minden más méretben oké, csak ez a nyamvadt konzolablak, ill a betűméret kicsi! Ez normális? A felbontás egyébként 1080p.
-
xeon forever
addikt
-
Petya XT
senior tag
-
xeon forever
addikt
Be kell irogatni kezzel AZ osszes gepben...😒
-
xeon forever
addikt
Megneztem. Tenyleg nem engedi. Irtam neki egy scriptet oaszt jol kifagyott a rendszerbetolteskor. 😌
Meg megprpbalom msi fajlba megirni. De lehet nem ok nelkul nem engedi ezt. Lehet tobb lenne a macera a jogok beallitasaval gepenkent minthogy beallitod a hálózatot kezzel...
-
xeon forever
addikt
Milyen jogosultsag alol probalod meg masolni? Lehet csak beepitett rendszergazda fiok alol lehet. De en meg konkretan wpa2 enterprise-nal nem probaltam. Amugy tuti van valahol valami config fajl amit esetleg ki lehet masolni. Ranezek a temara jobban.
Milyen oprendszert hasznalsz? Pro/Ultimate
-
King Unique
titán
A letöltésnél / telepítésnél akad el? A katalógusból nem próbáltad letölteni, majd manuálisan telepíteni?
Egyébként nálam 8.1 alatt szintén beakadt a júniusi összegző minőségi frissítés (KB4022720), de már a letöltésnél. Aztán meguntam és a Microsoft Update katalógusból szedtem le. Úgy már sikeresen települt.
-
akaido
addikt
Üdv!
Ez a 6. havi összegző frissítés nem akar települni sehogy se: KB4022719 egy Windows 7 x64 rendszerre.
Lehet azért mert már július van?
-
Kekmen
senior tag
Köszi, ki fogom próbálni.
XML exportot már csináltam netsh wlan export profileparanccsal, de kicsit körülményes, talán amit írtál egyszerűbb és gyorsabb.szerk.. WPA2-Enterprisenál nem működik, nincs ott ez a lehetőség.

-
xeon forever
addikt
Mentsd pendrivera a halozat beallitasait... 😉
-
zzola
titán
Üdv!
Vállalati gépemen az excel táblák kis méretben nyíilnak meg, hol tudom alapbeállításként eszközölni, hogy full képernyőn induljanak mindig?
Kösz. -
xeon forever
addikt
-
kraftxld
félisten
-
Kekmen
senior tag
-
kraftxld
félisten
-
Kekmen
senior tag
Sziasztok!
A napokban beüzemeltem egy Radius szervert. A probléma ott kezdődött, amikor a win 7-el telepített laptopok nem akartak felcsatlakozni az AP(ok)-ra. Utánaolvastam, találtam egy remek leírást, hogy miként is lehet ezt a problémát megszüntetni.
[link]
A fentiek alapján, a windows default beállításait megváltoztatva sikerült is működésre bírni WPA2 Enterprise mellett a rendszert. Eddig minden rendben is van.
Abban kérnék segítséget, hogy van-e mód ennek a fenti leírásnak az egyszerűsítésére? Mivel rengeteg laptop van és manuálisan mindegyiket beállítani hálózatonként nagyon sok idő lenne.
Nem készült esetleg egy olyan javítócsomag, regisztrációs bejegyzés, bármi, ami az alapbeállítást megváltoztatja úgy, hogy ne kelljen manuálisan szenvednem vele?
(Win 10-es gépek alapból csatlakoznak, ott már nincs ilyen gond) -
kraftxld
félisten
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Valahol meg lehet nézni, hogy ki-mi-hol-mikor-miért kapcsolta be az autó frissítéseket?
Eredeti Win7 prof x64, kikapcsoltam a frissítéseket, mert lomha lesz a rendszer tőle, erre most nézem, hogy letöltött reggel mindent.
-
quailstorm
félisten
-
rolii92i
tag
Visszakanyarodva a topic alaptémájához most h 2 windowsom van,a korábbit szeretném eltávolítani,ezt hogyan tehetném meg?
tjsz
Köszi! -
tjsz
senior tag
-
rolii92i
tag
Próbálkoztam még ezzel a tiszta telepítéssel de a recept változatlan: bejelentkezési képernyő előtt közvetlenül átvált feketére, közben a "nincs jel" villog majd néhány sec után jön a blue screen.
Csakis addig megy normálisan amíg valamilyen driver rá nem kerül a kártyára, teljesen mindegy neki hogy az egy basic update-es vagy full extrás geforce experience, ha bármi rajta van üzemképtelenné változik..asszem ennek befellegzett.xeon forever
Ilyet még nem csináltam, de utánaolvasok és majd kipróbálom.
A "betap" szó lefordítására viszont megkérnélek
-
rolii92i
tag
Újratelepítés után direkt figyeltem erre és a pendrivera a hálókártya drivere mellett az nvidia illesztőjét is felcsúsztattam és mivel utóbbit telepítettem először így az update sem erőszakoskodott a saját verziójával.
Ha meg a VGA csupaszon driver nélkül megy valszeg akkor tudom a wint normálisan kékhalál nélkül elindítani de az az állapot sem sokkal ingerdúsabb egy csökkentett módnál.
-
zoltanz
nagyúr
-
xeon forever
addikt
Hdd nelkul próbálj ki egy pendriverol bootolo oprendszert. Windows PE. Vagy Linux. Ott kiderul, hogy komoly hardveres hiba van e vagy esetleg valami reszegyseg adta meg magat a vgaban ami csak nv driver település utan derül ki. Uccsó soron nvidia driver akkor is panaszkodhat ha a vga nem kap eleg betapot...de Windows driverrel default vga adapterkent meg elindul.
-
quailstorm
félisten
-
rolii92i
tag
No,egy másik partíción felszabadítottam némi helyet egy friss win befogadására.
Szépen feltelepült,újraindításoknál tovább tudott lépni azon a kritikus ponton amikor a pendrive bootolás közben befagy,de mihelyst újraindítom ugyanaz az nvlddmkm hiba fogad.
Kipróbáltam ezt a fixet is de a 8as pontnál tovább képtelen vagyok eljutni vele.
A z előbbiek tükrében gyanús h a VGA lehelte ki a lelkét?
Tudom cseréljem ki, ez is fog következni.. -
zoltanz
nagyúr
Nem csináltam semmi különöset, vízhangos a hang lejátszás, VLC, SMPlayer bármire állítom a kimenetet, Chrome -on kersztűl is. Egyedül a MPC-HC jó.

Rakjam újra meghajtót.
-
Doky586
félisten
-
xeon forever
addikt
-
kraftxld
félisten
-
tpeter77
addikt
srácok,
honnan lehet most letölteni a Win7 sp1 HP vagy PRo iso fájlokat? 64 bites érdekelne.
köszi, -
havri1
félisten
Köszönöm, kipróbálom holnap.
-
quailstorm
félisten
Én a környezeti változót a portable appra értettem.
Ha ikonról indítod, akkor az a számodra megfelelő mappában teszi amit szeretnél.
A tálcán viszont nem ikonok vannak.
Ott vagy az exét indítja paraméterezés nélkül, vagy az appot parancsként (pl "firefox"). Itt is valami hasonló lehet a probléma. -
zoltanz
nagyúr
"ikonból portable cuccot nem szoktam indítani max asztalról."
Én is az asztalról indítom, parancsikonból.
Környezeti változók jól vannak beállítva.
-
quailstorm
félisten
-
sz.j
nagyúr
Ha szabad beleszólnom, akkor a csökkentés a Macrium Reflect progival is elvégezhető (lásd 2. pontot)
-
quailstorm
félisten
Rakj ki egy Windows 7 telepítőt USB-re vagy DVD-re csak ha kell az indítási helyreállító.
Macrium Reflect freet szedd le, klónozd át az egészet az új vinyóra.
Utána elvileg magától is bebootol, ha nem, akkor telepítőről indítási helyreállítás.XP-Vista-7-8.1 tesztelt eddig általam.
Nyilván a nagyobb disket a kisebbre nem tudod klónozni, a rendszerindítási partíció kell meg a C. Ha az egész 500 a C, akkor klón előtt le kell csökkentened megfelelő méretűre, lemezkezelőből vagy Minitool partition editorral, gparteddel.
-
havri1
félisten
Adott egy 500GB (5400rpm) hdd-n futó komplett rendszer. Windows 7 home. Viszont annyira lassú a hdd, hogy használhatatlan.
Szereztem egy 320GB (7200rpm) hdd-t, viszont nincs kedvem újratelepíteni.
Régen mentettem már kepfilet a winnel, de sosem sikerült visszaállítani. Van alternatív megoldás erre?Köszi
-
Zoz
őstag
-
quailstorm
félisten
Én attól érezném jobban magam, ha nem csinálnál facebookot a prohardverből, és ha valamit írsz, annak van eleje vége és értelme.
Fájltöredékekből lóf@szt nem lehet amúgy helyreállítani. Az adatmentő programok azok a nyers adatszektorokban keresik a legismertebb headereket (ZIP, JPG, stb) és megpróbálják kitalálni hol a vége. Képnél és videónál van értelme a részlegesen sérültnek, meg hangnál, de sokra azokkal se mész.
Egy undelete app meg megnézi mikor mit és honnan töröltél és visszavonja a hely üresnek jelölését... -
xeon forever
addikt
Jo rendben akkor kerd a moderatorokat, hogy toroljek a hozzaszolasomat, ha ettol jobban erzed magad.
En nem vitatkozni akarok, csak segiteni.Fenykepeket nem lehet ujrainstallalni. Kaparos egy tema...
-
Top cat
addikt
Olvasd el ezt az egyszeresen felülírt adatot még vissza lehet állítani címszó alatt.
-
quailstorm
félisten
Egyáltalán nem tilos adatmentő programok linkjét megosztani, ellenben illegális dolgokról beszélni is tilos.
-
xeon forever
addikt
Koszonom. Ugy latom van ITT jozan esz is. Ha gondolod rakeresel, vagy nem...Es igen linket nem dobtam, mivel tudom tilos ilyet megosztani. Max moderator jol kitorolheti a hozzaszolasom. 💃
Egyebkent raw data visszanyeresere van a program. Hasznaltam. Mukodott. Fajltoredekbol helyreallithato vele adat. -
quailstorm
félisten
Mivel körbetekerted emojival ezért feltételeztem napszúrást kaptál és csak dől a hülyeség. Fel ne mmerült, hogy ilyen komolyan vehetetlen névvel létezik program.
Utánanézve a programnak így se sokkal jobb. 13-15 éves lehet, kőbuta. Hogy ki a jogutódja nem tudom, az URL az avirához visz, amúgy meg az O&O-nak van hasonló terméke.
Ehhez képest még annak is több értelme lett volna, ha beajánlom a 2002-es FinalData programot, az legalább professzionális.
Sokat nem vesztek vele, ha nem beszélsz hozzám.
(#63033) old-dog: Nem lehet in-place upgradet végrehajtani 32-bit és 64-bit közt. Szóval garantáltan formáznia kellett. Amúgy in-place upgrade esetén még több filemozgatás van, ott ami üresnek van megjelölve, az garantáltan felül lesz írva.
Amúgy alapvetően a formázás nem gátja az adatmentésnek, manapság csak gyorsformázás van, az csak a file táblához nyúl meg a partíciós táblához.
-
old-dog
aktív tag
Köszi mindenkinek, és ne marasztaljátok el a srácot, hiszen semmilyen linket nem dobott fel. Én sem látom nagy esélyét a képek vissza nyerésének, bár csak rá lett telepítve a 32bit-re a 64-bites rendszer. azt nem tudom, hogy formázza-e a régi rendszert a telepítő. Bár Win old mappát sem látok.
-
xeon forever
addikt
Tenyleg ennyire nem vagy kompetens a temaban? A cia unerase egy last resort fajl helyreallito program...de akkor vesszen el AZ osszes fenykepe a kedves usernek. AZ is egy megoldas. A kedves hozzaallasod miatt veled tobbet nem beszelek.
-
xeon forever
addikt
Örülök neki. 😂 Legalabb lesz kivel beszelgetnem.
-
quailstorm
félisten
Egy Windows telepítő másolással, kicsomagolással mindennel olyan 20GB adatforgalmat is jelent. Ráadásul minden egyes megnyitott weboldal, letöltött és telepített program csökkenti az esélyeket, szóval ennek már kb annyi.
Normál esetben a vinyót kell átrakni egy másik gépbe, amin van getdataback, de én ezzel már nem szívóznék, mert úgyse lesz belőle semmi.
-
Lauda
titán
Probáld meg a getdataback-et, kelleni fog egy másik vinyó a visszaállításhoz, oda menti a fájlokat. Azonban mivel lett írva arra a partícióra, nagyon kevés az esély rá, hogy sok minden visszanyerhető. A formázott partícióról simán visszahozza, viszont ha új adattal lett teleírva, az úgy nem okés. Egy próbát megér.
-
quailstorm
félisten
Na asszem most lettél jelentve a modkerben.
(#63026) old-dog: most már nagyjából semmivel, 99%, hogy mindennek annyi. Egy Ontrack Easy recoveryvel, Recuvá-val, GetDataBack meg 600 féle appal neki lehet ereszteni egy mély scant, de csonkokon kívül másra már nem számítok.
Adatvesztés esetén első lépés a felülírás lehetőségének kizárása. Nekem lett anno helytelen oprendszerbe dugva 250-es vinyóm, és eltűnt a partíció fele. A JPG és AVI file-ok 95%-ban vissza lettek hozva, de ugye felülírás nem történt, nemhogy formázás és felülírás. -
old-dog
aktív tag
Egy ismerősöm gépére win7pro 32bit-re új telepítéssel 64bites lett telepítve. A képei viszont sajnos nem lettek lementve a C: meghajtóról. Lehet-e valamilyen külső programmal visszaállítani a képeket? A Kürt cég kiesik, mert az sokba fájna az ismerősnek.
-
xeon forever
addikt
Teljesen kompetens vagyok a portable program+win7 temaban. Ha a program egy idegen operacios rendszerrol szarmazik akkor eloszor virusirtonak kell atvizsgalnia. Ha van rosszindulatu osszetevoje akkor AZ okozhat ilyen tuneteket.
Amig Errol nem gyozodott meg addig felesleges barmi nemu windowsos hibara gyanakodni. Ha ezen tul van, akkor lehet AZ operacios rendszer beallitasaira gyanakodni.
-
quailstorm
félisten
Ha nincs a témához semmi értelmes hozzáfűznivalód, akkor tartózkodj a félrevezetéstől!
(#63022) zoltanz: a portable app lesz a baj és/vagy rosszul beállított környezeti változó, de nem értek hozzá, ikonból portable cuccot nem szoktam indítani max asztalról.
-
zoltanz
nagyúr
SP1 megy nálam, és ha rögzítek valamit a tálcán, nem az indul mint a ha az asztalról ikont használom. (pl böngészőknél, könyvjelzők eltűnnek stb. portable app-okat vannak nekem)

-
xeon forever
addikt
-
tjsz
senior tag
@quailstorm
@sz.jKöszönöm a gyors válaszokat!

-
sz.j
nagyúr
-
quailstorm
félisten
Kaspersky rescue disk létezik.
Ezen kívül javaslom a Gandalf's PE rendszert. -
tjsz
senior tag
Te mit használsz?
-
xeon forever
addikt
-
tjsz
senior tag
-
Doky586
félisten
-
tjsz
senior tag
-
Doky586
félisten
-
Lauda
titán
-
rolii92i
tag
Sry a láma kérdésekért,de most többet nem tudok tenni,nem vagyok gépközelben.
Integrált VGA nincs az alaplapban, a 2 felebarátot akkor pedig majd meg próbálom kicsereberélni vmi másra h közelebb kerüljünk melyikük is a sáros. -
Jarod1
veterán
-
quailstorm
félisten
-
rolii92i
tag
Ha nem bootol a telepítő az csak HDD hibára utalhat? A Sentineles 95%-os kondíció mellett is előfordulhat h bad sectoros a vinyó?
Mint mondtam akkor fagy be amikor a PCI eszközöket listázná amibe beletartozik ugye a VGA is.
Nem alaplapi, GTX 460. -
tjsz
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Dell laptop, melyen a Windows 7 egyik pillanatról a másikra megzakkant: csak a fekete képernyőt kapjuk az egérkurzorral. Rendszer visszaállítás nem lehetséges, mert bár vannak visszaálíltási pontok, de ha bármelyiket választom, akkor ott a "tovább" gomb szürke marad, mert a rendszervédelem nem engedélyezett a C: meghajtón.
Keresgéltem a net-en, több helyen találtam azt, hogy nézzem meg a Winlogon alatti shell-t. Parancssorból regedit, ott a "Shell" értéke: cmd.exe /k start cmd.exe. Vagyis mintha a cmd.exe meghívná magát újra és újra (végtelen ciklus)
Próbáltam ezt a Shell-t törölni, tartalmát módosítani stb., de mindig visszaállt erre az értékre.
Szóval a kérdéseim:
1. Miért áll vissza a Shell értéke erre a - szerintem - rossz értékre?
2. Hogyan lehet megszüntetni ezt a "Black screen" halált W7 alatt?Előre is köszönöm!
-
Doky586
félisten
-
Top cat
addikt
-
Doky586
félisten
-
Lauda
titán
Hali!
Érdekes dolgot tapasztaltam tegnap. Még csütörtökön átlőttem ahci-ra a wint, majd tegnap átklónoztam az ssd-re. Ezt követően vettem észre a macriumban, hogy a vinyókon keletkezett egy 128mb-os névtelen, unformatted primary particion. Mind a négy vinyón, egyedül az ssd-n nincs ilyen. A vinyók GPT-s, 3/4 és 6tb-os példányok, amin sosem volt rendszer. Nem tudjátok véletlenül mik ezek a partíciók és miért jöttek létre? A biosom még a régi sima, nem uefi-s. Csak a macriumban látszik, a win lemezkezelőben nem. A sevenforums-on is írtak hasonlót: [link]
-
quailstorm
félisten
Az nV driver összeomlás eredendően VGA hibát mutatna, de azt meg tudjuk, hogy szar a vinyód.
Sajnos nekem is volt pár badsectoros instabil vinyóm, ami random kékhalálokat okozott nem rendszerHDD-ként is.Szóval én a HDD-t kukáznám.
Partícionálást nem értem, ha GPT vs MBR probléma van, törlöd az összes partíciót és hozol létre újat. Esetleg meg tudod nézni Linux alatt, GParted Live disk mondjuk.
Élő rendszer alatt nincs particionálgatás, az arra van kitalálva, hogy in-place upgradeljél.
VGA hibát akkor lehet kiszűrni, ha van egy eredendően stabil rendszer, és betéve a kártyát hibázik, főleg ha szoftveres kompozitálással megy (csökkentett mód), játékban meg kékhalál.
Alaplapi VGA van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
63100 - 63001
72423 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 65901 65900 - 65801 65800 - 65701 65700 - 65601 65600 - 65501 65500 - 65401 65400 - 65301 65300 - 65201 65200 - 65101 65100 - 65001 65000 - 64901 64900 - 64801 64800 - 64701 64700 - 64601 64600 - 64501 64500 - 64401 64400 - 64301 64300 - 64201 64200 - 64101 64100 - 64001 64000 - 63901 63900 - 63801 63800 - 63701 63700 - 63601 63600 - 63501 63500 - 63401 63400 - 63301 63300 - 63201 63200 - 63101 63100 - 63001 63000 - 62901 62900 - 62801 62800 - 62701 62700 - 62601 62600 - 62501 62500 - 62401 62400 - 62301 62300 - 62201 62200 - 62101 62100 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7
- (kiemelt téma)
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z790 i9 13900KF 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB be quiet DARK BASE 701 850W
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)