Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz bluobluo75 #21114 üzenetére

    Nyugodtan bent hagyhatod SSD esetén is. Sőt, semmilyen finomhangolásra nincs szükség Win7 esetén, bőven jó minden gyári beállításon.
    Én is SSD-t használok elég rég és HD Sentinel szerint közel 4 TB írás volt a lemezen (telepítés 2010. 10., rendszer lemezként funkcionál és itt vannak a felhasználói programok is), ez a 40 gigás SSD esetén 5000 újraírást jelent kb. Meg van különböztetve a szekvenciális és random írási ciklusra vonatkozó tűrés és a swap szekvenciálisan ír a lemezre, amiből ha jól emlékszem 100.000-es nagyságrendű újraírási ciklust visel el egy SSD (ez még a 2009-2010-es generációra volt érvényes), random-ból úgy 10.000 nagyságrendet.
    Media Wearout indicator szerint 97%-os a meghajtó és a határértéket a szoftver becslései szerint úgy 2115 környékén éri el a meghajtó. ;)

    Különben is, gondolom azért vetted, hogy használd. És ha pont a swap-ot rakod át egy lassú hdd-re, akkor rúgtál egy hatalmas öngólt magadnak.

    szerk: az meg hogy "SSD-nél fölösleges a lapozófájl" azt honnan szedted? Nem sok köze van egymáshoz a kettőnek, jobban mondva nem következménye egyik a másiknak. :U Swap-nak csak a ram mennyiségéhez van köze, de sajnos a legtöbb program vmilyen furcsa perverziója miatt egyszerűen szükség van rá és ha kikapcsolod, nem fognak rendesen működni. Mindegy, h van mellette 16 giga ram a gépben, egyszerűen kell némi swap. :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés