Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobostorta
tag
válasz
krealon #15581 üzenetére
Föltoltam a Process Explorer-t, és az utorrent által futatott svchost.exe használja folyamatosan 25%-on a procim, sőt ha teljesen bezárom az utorrentet, akkor "egyedül" továbbra is fut a 25%-ot használó (és még mindig 25%-ot használ) svchost.
Valószínű, h az a probléma, h 1 hete nem akart elindulni az utorrent (rákattintottam és nem csinált semmi), sőt újratelepíteni sem lehetett (a telepítőre kattintva sem csinált semmit), ezért a registryből kitöröltem az összes utorrenttel kapcsolatos bejegyzést, így már megy az utorrent, csak valszeg ezt a galibát okoztam...
Tuda vki erre valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Politika
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Acer notebook topic
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest