Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
Nah most már mindegy. Újratelepítem inkább a windowst. Adatokat kimentettem, stb. Sajnos ez megoldani már nem nagyon lehetett volna.
-
Alwares
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy igen nehéz problémával állok szemben. Bár kb két kattintás volt csinálni, de hát néha csinál sajnos hülyeségeket az ember (még ha ért is hozzá). Tehát lemezkezelőben piszkálgattam (a win7-es beépítettben) és véletlenül átállítottam hogy melyik legyen az elsődleges partíció. Furának találtam hogy az egyik szerviz partíció volt az elsődleges, én meg szépen átállítottam a C:-re (amin a win7 van). Hát ez nagy hiba volt, ugyanis újraindítás után a BOOTMGR missing felirat várt. Azóta próbáltam Paragon Partition Manager boot recovery-jének segítségével megjavítani, de ez se segített, sőt hazavágta a pen-drive-om is. Itt hagytam abba tegnap.
Próbáltam mindenféle vérmes remény nélkül a Win7 telepítő DVD-jével. Aminél a javítás alatt mókás módon azt írta hogy ez a windowssal nem kompatibilis
De sebaj, itt a parancssor. Próbáltam a BCDedit-el visszaállítani, de sehogy se sikerült, nem is talál windows telepítéseket, egyik partíción se. Nézegettem még más módszereket, de a legtöbb a boot.ini-ről szólt, de a Vista óta nem használják ezt a Windows-ok.
Ha tudtok valami hasznos tanáccsal szolgálni légyszíves ne tartsátok magatokban. Semmiképpen nem szeretném újratelepíteni a rendszeremet, sok időt öltem ebbe a rendszerbe, hogy rendesen bekonfiguráljam, belőjjem.
Elsőre is köszi.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Ford topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De sebaj, itt a parancssor. Próbáltam a BCDedit-el visszaállítani, de sehogy se sikerült, nem is talál windows telepítéseket, egyik partíción se. Nézegettem még más módszereket, de a legtöbb a boot.ini-ről szólt, de a Vista óta nem használják ezt a Windows-ok.