Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
moma
őstag
na direkt erre keresgélve külhoni forráson is azt írják, hogy menni fog a hosszabítgatás szóval elkezdtem letölteni. 3adik próbálkozásra sikerült is. elsőre nem, mert végig csináltatta velem az egész live nem tudom mi reggelést és valahol nem xeltem be hogy it professional vagyok és így amire eljutottam a letöltéshez már nem engedte. hú de trükkösek, ah. másodikra, meg gondoltam könyvtárat váltok, hogy ne az eredetileg felkínált helyre mentse a külön letöltő alkalmazás, erre behalt, mert gondolom a linuxos file rendszer zavarta meg, mert a gyökérbe még kilépett, de onnan már sehova. na ezért érdemes volt a külön letöltő app
de most harmadszorra úgy tűnik, hogy megy.
reméljük minden rendben lesz innen már
Laccoss: hát, tudod általában a kipróbálásra való szoftvert nem a warez fórumról szedi az ember

-
moma
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
hú hát ez nagyon szuper lenne
. de tuti bizti, hogy ez így van, mert az okosok itt korábban azt mondják visszakeresve, hogy ennél ez nem megy. (meg azért is gyanús, mert ha két évig mehet ezzel, akkor ki az ördög vesz eredetit
)
(más letölthető dolgot meg igazából nem is találok legális helyen) -
moma
őstag
válasz
fatal`
üzenetére
köszi. közben visszaolvasva azt írják, hogy tényleg nem működik az enterprisenál. és valaki azt is írja, hgoy itt valamiért az sem megy, hogy újratelepítem ugyan azt 90 nap után.
nos akkor azt a másik fajta próba verziót, amit lehet hosszabítgatni azt honnan lehetne letölteni? vagy valahogy ez ugyan az csak akkor nem kell kérnem az enterprise aktiválást. kicsit zavaros ez a dolog
-
moma
őstag
sziasztok,
ha az ember a 90 napos enterprise trialt tölti akkor is lehet ezt az időszakot resetelni? egyáltalán a többinél ez tényleg működik, ahogy a neten írják (azaz, hogy a 30 nap kitolható 120ra)?
köszi előre is
Aktív témák
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung kuponkunyeráló
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Google Home/Nest
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de most harmadszorra úgy tűnik, hogy megy.

. de tuti bizti, hogy ez így van, mert az okosok itt korábban azt mondják visszakeresve, hogy ennél ez nem megy. (meg azért is gyanús, mert ha két évig mehet ezzel, akkor ki az ördög vesz eredetit