Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
moma
őstag
na direkt erre keresgélve külhoni forráson is azt írják, hogy menni fog a hosszabítgatás szóval elkezdtem letölteni. 3adik próbálkozásra sikerült is. elsőre nem, mert végig csináltatta velem az egész live nem tudom mi reggelést és valahol nem xeltem be hogy it professional vagyok és így amire eljutottam a letöltéshez már nem engedte. hú de trükkösek, ah. másodikra, meg gondoltam könyvtárat váltok, hogy ne az eredetileg felkínált helyre mentse a külön letöltő alkalmazás, erre behalt, mert gondolom a linuxos file rendszer zavarta meg, mert a gyökérbe még kilépett, de onnan már sehova. na ezért érdemes volt a külön letöltő app
de most harmadszorra úgy tűnik, hogy megy.
reméljük minden rendben lesz innen már
Laccoss: hát, tudod általában a kipróbálásra való szoftvert nem a warez fórumról szedi az ember

Aktív témák
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de most harmadszorra úgy tűnik, hogy megy.