Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
peterxxx
csendes tag
Akadt egy kis gondom VGA driver telepítés közben!
Win7 Pro 64bit (majd SP1 + update-ek) tiszta telepítés után a Radeon 4870x2 karimra feltettem a legújabb 11.3-as (full) drivert, de nem hajlandó a CCC2 megnyílni akárhány kattintás után sem (tálcán sincs ikonja)! Így semmi beállítást nem tok eszközölni a VGA-n!
Annyit kikísérleteztem, hogy a CCC "2"-vel lehet valami gond, ugyanis a 10.12 (ami még a régi CCC1-es) tökéletesen működik! Még csak azt se lehet mondani h telen van a gép minden kompatibilitási problémát okozó programmal, mert totál tiszta oprendszer telepítés volt formázott meghajtóra!

Neten utána néztem ennek de nem találtam használható megoldást..

Valaki találkozott hasonló hibával (akár más ATI VGA-val), ill. tud vmi helpet? Thx!

-
peterxxx
csendes tag
Hali!
Szeretnék Windows 7 (64bit prof) -ben MINDENFAJTA naplózást kikapcsolni, de bármelyik napló tulajdonságát nézem "naplózás engedélyezése" négyzetből nem lehet kivenni a pipát sehol és neten se találtam ezzel kapcsolatban semmit. Valaki tud erre mondani valami megoldást? (registry átállítás, stb?)
Köszönöm!
(Szinte másodpercenként ír valami feleslegeset a naplókba az OP rendszer és soha az életbe nem vettem hasznát ennek + HDD erőforrást zabál...)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon
- Amatőr csillagászat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2G I 6GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest