Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
No-kia
addikt
Üdv urak!
Haveormnak olyan gondja lenne, hog ybitlockerrel lezárta a meghajtóját, "visszanyitotta" (csak kipróbálta) és azóta egy csiomó mappájába nem enged belépni, csak ha mappánként átállítja a hozzáférést,de rengeteg mappa van sok adattal. Visszafejtés sem segített. Van valami ötletetek, hog ymivel tudná újra használni az adatokat?
-
No-kia
addikt
pár napja írtátok, hogy memory remap kell, hoyg a 64bites win felismerje a plusz 2GB ramot, nah én ilyet sehol se találtam a biosban, és még mindig csak 3 at használ,
az alaplap: gigabyte g31m es2l -
No-kia
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
írta agyerek, hoyg az egér kimegy a képből, nem lehet hoyg kihúzta valahogy az ablakokaT? bár ilyennel még nem találkoztam, de most jobb ötletem nincs, lehetséges ez?
-
No-kia
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
aztmondták nincs, az aimp2 se indul, vgis nem jelenik meg, csak a tálcán

-
No-kia
addikt
Hello! Ismát segítségeteket kérem, eddig semmisem jött be amivel próbálkoztam, probléma:
64 bites win-7+MSN, legújabb, nem indul, megjelenik tálcán az ikonja, de az ablakot nem hozza be.. tegnap jó volt, rendszervisszaállítás nem segít, totalcommanderből való indítás se, kompatibilitáás mód sem
régebbit fellehet telepíteni? mert mintha amikor magamnk régebbit akartam volna akkor követelte a újat, de nem biztos, csak így rémlik -
No-kia
addikt
Hello! Találkozott már vki az alábbi dologgal:
haver gépébe a 2gb kingmax mellé került 2 gb samsung ram, felraktam a 64bites win7et, decsak 3 GB-t lát(Ram: 4,00GB használatban 3,00 GB) ennek mi lehet az oka? ilyennel még nem találkoztam
-
No-kia
addikt
Hello! kereséssel nem találtam választ, megtdnátok mondani hog yhogy kell beállítani, hogy az internet induljon a windowsal együtt? routerem nicns, XPnél csak bekellett húzniaparancsikont, de itt nincs a netnek

köszönöm
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Metal topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest