Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Tomazzo
tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy problémám a win7 telepítésével.
Adott egy win 7 prof 32 bit és Asus p5n32 e-sli plus lap 6750-es procc.+4Gb ram. Beállítom bootolásra a gépet, el is indul szépen, betölt, majd mikor bejön a bootképernyő, ott megreked. Fut a töltéscsík kb 10 percig, majd mintha megfagyna, aztán pár perc mulva újra szalad, de nézhetem akár egy órán keresztül , és semmi változás. Na mondom ez kemény rendszer, de kivárom. 3 óra mulva bejön a telepítési képernyő, (de egér nuku olyan érzésem van mintha lefagyott volna a gép, ám capslook-ra reagál 1-2 perc késéssel )ahol beírom a licenc kódot, és klikk a telepítésre, de semmi sem történik..Mérgembe elvittem a haverhoz a telepítőt, Abit nf7+2500+ barton+ 1Gb ram, és gond nélkül települt kb 1 óra alatt nulla fennakadás, ahol nekem 3 órát bootolt, ott neki 2 szer ment végig a csík.
Arra gondolok, hogy ez a win 7 nem szereti az alaplapomat, vagy nem kompatibilis a chipsettel, vagy sata vezérlővel mert ha lehúzom a winyót pillanatok alatt eljut a telepítési képernyőig, csak ugye nincs merevlemez amire telepítsen. Winyó hibátlan, Vista fut a gépen, próbáltam másik sata winyót, ide winyót mindegyikkel ua. a történet.
Biosfrissítés megoldaná a problémát, vagy vehetek másik alaplapot?Köszi a válaszokat!
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Metal topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest