Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
emitter
őstag
köszi..
hát ez számomra értelmezhetelen.. nem is tudja időrendbe rendezni az oszlopokat. Mondjuk egyébként sem tudom, hogy mit keressek, bár a wlan, meg ehhez kapcsolódó nevű bejegyzéseket végigfutottam, de nem láttam semmi különöset..na mindegy, asszem együtt fogok élni ezzel a kis kellemetlenséggel..
-
-
emitter
őstag
szia!
Ez egy vadi új noti, tehát tuti win7 kompatibilis. Már nem emlékszem, hogy a notihoz adott driver van fenn, vagy a win7 maga telepítette, de majd este megnézem ha hazaértem..Semmilyen tuningoló cucc nincs a gépen. Ja és fix ip-s a rendszer, a többi gépnél semmi probléma. Eventlogot megnézem este.
-
emitter
őstag
Sziasztok,
win7 prof-om van, és az a gondom vele, hogy bekapcsolásnál nincs egyből netkapcsolat, még kb. 1 percig keresi a routerrel a kapcsolatot, aztán újabb 1 perc míg a netre is kijut... mi lehet az oka? XP-s és linuxos gépeimen nincs ilyen probléma, ott bejelentkezés után rögtön megy a net. Sleep-módból felébresztve is ugyanez a helyzet...
köszi előre is!
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Metal topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest