- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
dudi
senior tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
lassul, mert virtuális gép fájlok... és nem arról van szó, hogy 2-5-10 töredékben tárolná, hanem folytatólagos helyen, de 270ezer darabban. És xp alatt nekem ilyen nem volt illetve nincs, mert a másik gép xp-t futtat.
Telepítés után meg nincsenek 27gigás fájlok a vinyón![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
többinél nem zavar, de ezzel szeretnék vmit csinálni. Szóval kb 4 töredezettségmentesítési próba után így néz ki:
Btw. a sárga a töredezett, a zöld az újonnan allokált és mentesített.
-
dudi
senior tag
sziasztok,
ilyen problémába futottam - vagyis most vettem észre, hogy ez probléma
Szóval amikor nagy fájlokat másolok (partíción belül, vagy partíciók között, mindegy), akkor baromira töredezetten írja a lemezre a fájlt (van neki hely bőven, amúgy folytatólagos helyre ír, csak össze-vissza). Így egy 27gigás virtuálisgép fájlt pl. 270ezer darabban sikerült írnia.
Próbáltam explorer fájl másolással, total commander alapértelmezett, kisfájl és nagyfájl másolási stratégiájával is, ugyanez a helyzet. És sajnos a töredezettségmentesítő 10 ekkora méretű fájllal már nem tud mit kezdeni.
köszi a segítséget. -
dudi
senior tag
-
dudi
senior tag
sziasztok!
sajnos nem találtam sehol választ a kérdésemre:
lehet egyszerre készenlétet, hibernálást és az alvást is engedélyezni? (sleep, hibernate, hybrid sleep)félek, hogy nem, pedig jó volna, legalább a hibernálás és a hibridet (notebookon nem mindig akarom, hogy az aksit egye alvás közben, de néha jól jönne, ha nem csak altatni tudnám)
üdv,
dudi
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Linux haladóknak
- Hangkártya probléma
- Renault, Dacia topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)