Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
bobsys
veterán
-
föccer
nagyúr
válasz föccer #34385 üzenetére
Laza fél óra logó nézegetés után meguntam a várakozást. Érdekesége a dolognak (és ezért voltam ennyire türelmes) hogy látszólag véletlen időközönként, véletlen ideig nyekergett a hdd.
bootlog.txt-t nem találtam, csak ntbtlog.txt-t. Tartalma viszont nekem nem mond semmit.
Valami ötlet?
Win7-ben nincs olyan opció, hogy bootolás lépésről-lépésre?
Asus P5KPL-AM SE lap, frissített biossal
ASUS 4770 formula vga,
e6500 cpu
2*2 gb ram.üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz föccer #34393 üzenetére
Áááááá
Tudjátok, hogy mi volt a baj? Hogy lehetek ekkora farok
Ugyebár a hdmi kábel be volt dugva a vga-ba, ami összekötötte a gépet a tv-vel. És a drága win7 alapértelmezetten a tv állította be elsődleges kijelzőnek, így a monitoron csak az asztal háttérképe jelent meg. Én balfasz meg azt hittem, hogy nem indul a win Hát indult az, csak éppen a tv-n a discoveri ment. Az egérhez meg nem múltam, hogy véletlen áthoztam volna erre a képernyő területre...
Asszem ez az epic fail kategória XD
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
félisten
válasz föccer #35030 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy x86 avagy x64, mert az az oldal "átverős"...Csak dísznek vannak a Vista/W7 driverek felsorolva, letölteni nem lehet...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
addikt
válasz föccer #35030 üzenetére
Sajna itt nincs driver, csak azt hazudja az oldal. Ha továbbmész akkor lemondja pontosan mi a teendő. Pl azt, hogy a windows update-el kell telepíteni, de nincs ott az az update gomb aminek kéne... Szal ez se nyerő
Valaki más erre: [link] ?
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
Steelmanus
addikt
válasz föccer #40759 üzenetére
Ez engem is erdekelne. peldaul nem is tudtam hogy a telepitett SP1-hez kulon mas WAIK iso-t kell leszedni. Leszedtem mint a waik_supplement_hu-hu.iso-t mint a waik_supplement_en-us.iso-t. Az angol valtozat pl 500 Mb-al nagyobb azt nem tudom miert nem lehet hogy abban benne van minden tamogatott nyelv?
Namost a OS telepitomedia angol, telepites utan utoljara szoktam feltenni a Hungarian Language Pack Windows 7 for x64-based System (KB972813) nyelvicsomagot.
Mivel mar magyarnyelvu az OS, es telepitve van az SP1 csomag gondolom hogy a waik_supplement_hu-hu.iso kell kiirnom egy DVD-re majd telepiteni.
De az integralasnal angol SP1-et kell integralnom a telepitobe, es utolag kell megint telepteni a nyelvicsomagot? Meg nem csinaltam ilyet ezert kerdezem. -
pzstm
titán
válasz föccer #42813 üzenetére
ez még csak CTP, erre semmiképp se váltsál.
Ami nekem elsőre nagyon hiányzott, az a startra kattintás után a keresés funkció, így 5 perc kattintás után...[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Laccoss
addikt
válasz föccer #44026 üzenetére
Nem valamelyest, hanem maximálisan csökkenti a laggolást, persze ez netfüggő. Nekem 40-300as pingből csinált 8-10est (szerverfüggő) Digi 80/25ös. Valami mindig megfogta a netet, magas volt a ping. Ugyanakkor ha módosítasz, akkor egy idő után win bootolás után belassul a gép, és feljön egy hibaablak. Sokáig törtem rajta a fejem és pár win telepítés után rájöttem a problémra. Msconfig-ban a szolgáltatásoknál a multimedia osztályütemezőt ki kell kapcsolni. Hátránya nincs, legalábbis nem vettem észre, esetleg ha wmp-vel küldesz multimedia lejátszóra, de ez mivel nekem nincs ilyen, nem tudtam tesztelni. Se játék, se film, se kódolásnál nem zavar be. Nekem RC óta módosítva van.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz föccer #44030 üzenetére
Majd meglátod.. attól is függ milyen játékkal játszol. Mert pl. ahol nem számít a lag ott nem gond ha 50-100ms a pinged. Amúgy stabilitást nem befolyásol, és ha gond van vissza lehet csinálni.
Fire/SOUL/CD: Mint írtam nem feltétlen szükséges, viszont akkor egy idő után hibaüzenet jelenik meg. Gondolom nem játszol, és nem érdekel a ping
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz föccer #44043 üzenetére
Nincs routerem, a (szolgáltató) első hálózati eszköz 1/1/1/1, a 2. 3/2/2/2, a 3. (ami vagy 50 kilométerre a szolgáltatónál van), az meg 2/3/2/5...
(A kilométert csak azért írtam le, mert mikrohullámú a net)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest