Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
addikt
lehet buta kérdés, nomeg külsőség az egész... de:
nem tudja valaki, hogy lehet aero mellett kilőni az ablakok árnyékát, vagy levenni az erejüket?
Egy óra volt mire megtaláltam az effektek kikapcsolását is... a kisegítő lehetőségek alatt
friss vagyok még ennek az oprendszernek a használatában, még csak ismerkedem vele...még jó, hogy ezer másik kérdésemre már rég választ kaptam itt a fórumon még azelött, hogy feltevődött t volna egyáltalán maga a kérdés
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
addikt
válasz WonderCSabo #29281 üzenetére
a franc...
Hányszor játszom ezt még el? Először itt szoktam keresni, aztán google. Azt a hülye angolnyelvű leresést meg mindig elfelejtemKÖSZÖNÖM!
Közben rátaláltam, a rendszerből... hát hülyét kapok... ezt nem hiszem el... ez ALAP, nem létezik, hogy nem vettem észre!
Óltári baklövés.Köszi mégegyszer!
-
addikt
Ha kikapcsolom a témák szolgáltatást akkor kapok valami ilyet:
De ennek az ablaknak szörnyű vastag kerete van, van rá lehetőség, hogy kb zéróra csökkentem a vastagságot?
Ha az "ablak színe és megjelenése" menü alatt kavarok akkor is az Aktív/inaktív ablakszegély mérete 1, ennél nincs kisebb. Valaki 5let? Nem szeretem a win98 kinézetet és már XP alatt is kikapcsoltam az egész téma szolgáltatást, sokkal jobb mint a hülye 98-as bőr, nomeg egy kis erőforrás felszabadítás .Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
addikt
Van egy kis problémám. Vagy elbuzgeráltam valamit, vagy valami nincs rendjén. Egy Laserjet 6L-es nyomtatót szeretnék telepíteni. Hálózaton van a cucc és egy WXP-s gépen van rajta. A HP oldalán azt mondják, hogy simán nyomtató hozzáadásánál meg lehet csinálni a bulit. Úgy, hogy egy Windows Update gomb-ra kattintok rája. Namost ez a gombocska nálam, nincs ott ahol az általuk linkelt képeken ott van.
Oprendszerem, Win7 x64
A hiányzó gomb a saját lemeznél lenne, de nincs ott.Esetleg valakinek van ötlete?
-
addikt
válasz föccer #35030 üzenetére
Sajna itt nincs driver, csak azt hazudja az oldal. Ha továbbmész akkor lemondja pontosan mi a teendő. Pl azt, hogy a windows update-el kell telepíteni, de nincs ott az az update gomb aminek kéne... Szal ez se nyerő
Valaki más erre: [link] ?
-
addikt
Win7 x64 1G fix virtuális memória, 2*1GB ram. Ha valamelyik progi felzabálja a memóriát akkor a következő a felállás:
Ha magasabb a swap akkor eléggé sokat kerreg és baromira lassul a gép.
Törődjek bele a lassúságba és emeljem a swap méretét? Ha igen akkor mennyire? Illetve ha 4G-re bővítem a rendszer memóriát akkor mennyi swap-ot állítsak be illetve várható-e ennek a problémának a megszűnése?A képen a prime95 futott egy ram test-re állított értékekkel, de hasonló szokott lenni, ha egyszerre több dolog fut(nagyon több, pl 15-25+lap mozillában, meg tömörítés és egyéb progik amik szintén aktívan melóznak)vagy pl valami óriási képpel melózom és háttérben egy két apróság fut.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #36235 üzenetére
Igen, Én állítottam át! Sok volt a kerregés. Mellesleg az XP-nél jobb is volt ha nem volt, vagy csak picire volt állítva.
A többieknek is köszi a kommentárokat! Lehet egy SSD többet lendítene mint még két giga ram... mert ha ssd-re swap-ol akkor az mégis jobb mintha erre a "lassú" HDD-re teszi. Na mind1 ez még a jövő zenéje, a RAM per pill olcsóbb! Nomeg az SSD-t lehet lestrapálja a sok swap-elés... na ez meg egy másik sztori és másik topik trágya... azaz tárgya.
Köszi mindenkinek a gyors swap-os meglátásokat!re: (#36239) Salvador20
Nekem írta[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest