Hirdetés
Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz Zoli1222 #658 üzenetére
tudtommal a jelszót az elején legenerálja...most nem igazán tudom megnézni, mert nem olyan helyen vagyok....mappamegosztást pedig a gépen kell csinálni...és a megosztott mappákat látják a homegroupban lévők.....
DE tőlem sokkal részletesebben elmélyült homegroup témában a cikk írója...szerintem érdemes átolvasnod egyszer....jelszót még sosem próbáltam változtatni.
Homegroup - otthoni fájlmegosztás egyszerűbben a Windows 7-tel (Nagy Balázs)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Zoli1222 #876 üzenetére
első találat, de a második is jó.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Clemi
veterán
válasz Zoli1222 #880 üzenetére
Köszi de nem erre gondoltam. A 2. klikk mégis csak az igazi.
Bakker a második klikk, az az első oldalról kiinduló cím. Most komolyan ennyire lusta vagy, vagy csak hülyét csinálsz itt emberekből? Pont olyan vagy mint egy haverom, akinek átküldtem a linket, és utána le kellett fényképeznem az ablakot, amin pirossal megjelöltem a "Download" szöveget, mert egyszerűen nem találta, és habzó szájjal állította telefonon, hogy ott márpedig olyan nincs, és különben is rossz linket küldtem neki.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Zoli1222 #880 üzenetére
Nem próbáltam nem szedek le témákat, feleslegesnek tartom. Általában fut valamilyen program böngésző játék akármi és azt nézem és nem érdekel milyen szinű a kerete. Egyébként is zeretem ha minél egyszerübb a gép minél kesvesebb sallang van telepítve, talán ezért szoktak nálam az osek évekig hiba nélkül, fagyás nélkül, ujratelepítés nélkül működni.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Clemi
veterán
válasz Zoli1222 #890 üzenetére
mert az elsőt átfutva nem találtam semmit csak azt, hol találom ezt a beállítást.
Na akkor neked is mint a haveromnak! A képen pirossal aláhúzott szöveget elolvasva, és az egeret a kék színű windows szöveg fölé mozdítva, látható, hogy az a szöveg valójában egy link, ami az általam másodjára linkelt oldalra vezet.
-
Clemi
veterán
válasz Zoli1222 #1002 üzenetére
Legvégül felraktam az ati driverét. Újraindítottam és a winlogo után a kép teljesen szétesett.
Lehet akár driver, akár VGA memória. Hogy ne legyen olyan egyszerű az élet, nekem a driver felrakása után a winlogo után teljesen megszünt a kép. Csak driver nélkül volt képem, aztán kiderült, hogy csak analóg kábelen van jel, aztán kiderült hogy a monitor a rossz. A szervízben aztán valami szoftvert javítottak ki benne, és megjavult.
-
Clemi
veterán
válasz Zoli1222 #1019 üzenetére
Már kezdtem agyvérzést kapni. Na mondom ha a vga a sz@r....
Na nem csodálom Képzelj el engem akkor! Háromból három VGA csinálta ugyanazt, sőt az ujabbak már boot képet se adtak. Na erre alaplapot cseréltem a gépben, aztán csak néztem ki a fejemből, mikor a friss telepítés után a driver telepítést követően a hiba maradt ugyanaz! Azt gondoltam, hogy az alaplap hazavágta a VGA-t így gyorsba vettem új videokártyát is. Na miután az új kártyával is maradt a hiba, akkor tettem át az én gépembe azokat a kártyákat, amikkel nem volt kép, és láss csodát nálam mind működött. Ekkor kezdtem a monitorra gyanakodni.
De ki a fene gondol ilyenkor a monitorra, hiszen képet adott!!! Aztán kiderült, hogy a DVI kábelen érkező jelet kezelő szoftver ment el vadászni valamiért. Legalábbis a szervízben azt mondták, egy szoftvert cseréltek ki mindössze.
-
mycso
veterán
válasz Zoli1222 #1032 üzenetére
Jobb click a hálózati ikonra --> "Hálózati és megosztási központ megnyitása" --> bal lent "Internetbeállítások" --> "Kapcsolatok" fül kiválaszt, itt beállítod alapértelmezettnek az ADSL kapcsolatot, és pötty ide: "Automatikus tárcsázás mindig, amikor nincs hálózati kapcsolat"
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
ela
tag
válasz Zoli1222 #2875 üzenetére
Szia !
Ez az aktuális w7 Configod ?
Gigabyte P35-DQ6, Q6600@3,2GHz, 2*2GB Kingmax DDR2 1066MHz,
ZOTAC GTX 280 Amp!
Thermalright HR-03GTX+S-FLEX 800, CM Hyper 212, Corsair VX450, CM Elite 331, Dell 2407WFP-HCÉn elsősorban az asztal>egér jobb klikk > Személyre szabás > A számítógép megjelenésének és hangjainak megváltoztatása pont alatt vissza állítanám az Aero témák közül a Windows 7-est.
Ha nem segít lehet még VGA driver probléma is,bár gondolom a legújabbat használod.
Üdv:
elaA jó pap is holtig tanul.
-
Pubszon
veterán
válasz Zoli1222 #4072 üzenetére
Ráadásul 32 bitest 4Gb rammal és 1Gb-os VGA-val!
Van pár progi ami csak ezen akar menni, illetve ha netán bekrepálna a 7 akkor tudok hova menni, illetve soha nem tudni, akár 3DMarkozni is jó, több a CPU pont.
Akarok majd idővel egy legalább 64Gb-os SSD-t, amire teszek egy 7-et, egy XP-t és egy Ubuntut.Na de a kérdésem még mindig adott!
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
félisten
válasz Zoli1222 #15143 üzenetére
Hali!
Ezt inkább a Chrome és a FireFox topic-ban tedd fel és ne feledkezz meg elolvasni mindkét esetben az első HSZ-t.(Hátha benne van a válasz )
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest