Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
dim dim
tag
hát köszönöm, de a gép most jött meg a szervizből a mai napon
úgyhogy nem keresgélek hanem vissza a szervizbe és beépítem az ürge fejébe a gépet
döbbenet hogy odaviszem a gépet x hibával, majd visszakapom egy laza 20.000-es cserealkatrésszel, ami még xarabb mint ami benne volt
az legalább úgy ahogy ment -
Воланд
titán
XP-ről w7-re nem tud upgradelni, ott mindenképpen szükséges a személyes fájlok lementése, partíció formázása, míg vista esetében ez nem kell. Jah és egy upgrade csomag olcsóbb, mint ugyan annak a w7-nek a dobozos verziója (hp esetén 25.000 forint a különbség például).
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
dezs520
senior tag
Home premium X64 (ha jól tudom ez felel meg a 32 bites verziónak)de szerintem nem kockáztatok ha ilyen bonyolult,ha nektek nem megy akkor nekem meg pláne...majd valahogy összehúzom magam..... ...ezt meg nem értem hogy remélem van üres patriciója,mint irtam volt,a 750 es vinyóra raktam a wint mindenféle patriciónálás nélkül,ezelőtt soha nem csináltam ilyet,mert mindig több vinyó volt a gépembe,ezért nem láttam szükségét a vinyó "feldarabolásának"...
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
Nem, a fizikai behatolást ( ) el akarom kerülni. Garanciás a noti, viszont két dolog a probléma:
1.: szervizben gyalulni fognak mindent a c-ről (talán ez még nem annyira nagy gond, csak internetezésre van használva, nem hiszem, hogy fontos cuccok lenének ott)2.: székesfehérvári auchan-ban lett vásárolva, azok meg a hrp-től szerezték be (jótállási jegyen ez a cég szerepel), ami azt jelenti, hogy kb. egy hónapig lesz gép nélkül az a család, akié a laptop.
Szóval első körben én szeretném megoldani, de van egy olyan érzésem, hogy az általad írt lehetőség az utolsó, ami szóba jöhet, viszont én garanciás gépet csak akkor szedek szét, ha az enyém, másét nem.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest