Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Aktív témák
-
pincehely
addikt
válasz
droti25
üzenetére
Hogy legyen egy vészmadár is közöttünk.
Telepítettem már win7-et a saját, és az öcsém laptopjára is.
Mindkettőben 1 gb ram van. Voltak helyzetek, mikor a használhatatlanság szintjére jutottam el velük.
Nem tudtam egyszerre 2 installálást végrehajtani, mert már jött is az üzenet, hogy elfogyott a memória
-
válasz
droti25
üzenetére
Hali!
Telepítettem már W7 HP x86-ot ilyen gépre, természetesen nem összehasonlítható a teljesítmény egy modern konfiggal, de ahhoz képest meglepően jól fut rajta.
Annak nézz utána(ha esetleg XP-ről történik a váltás), hogy az alaplaphoz vannak-e esetleg Vista-s driverek, illetve nincs-e olyan speciális progi, amihez kell az XP, és ha van pl nyomtató(vagy egyéb periféria), akkor annak vannak-e újabb driverei(Vista-s jó lenne). Elméletben vista-s drivereket "megeszi" a W7. Amilyen eszközöket nem ismer fel ahhoz Windows update-ről is van esély, hogy lejön driver, de ha mégsem, akkor valami legyen "kéznél", pl egy Vista-s driver...Fire.
-
tola1
csendes tag
válasz
droti25
üzenetére
Köszönöm a gyors választ, úgy tettem, de továbbra sem működik a program. Azt írja indítás után, hogy hiányos jogkör: első indításkor rendszergazdai jogokkal kellene rendelkeznem.
Akkor is ezt az üzenetet kapom, ha rendszer gazdai jogokkal próbálom indítani.
Valami ötlet? -
Morden24
nagyúr
válasz
droti25
üzenetére
Vírusvédelme nincsen alapból a Windows-nak (ha lenne, már kiperelték volna belőle).
Én két ingyenes megoldást javasolnék, remekek és nem kerülnek egy petákodba sem:
Avira
Microsoft Security EssentialsMindkettő tökéletesen megy x64-es rendszeren. Én a Microsoftos cuccot használom, teljesen megfelelő.
Viszont az alap tűzfal, ami található a Windows-ban, szintén teljesen megfelelő, így hacsak nincsen valami spéci igényed (egy home usernek nem igazán szokott lenni), akkor bátran használd azt

Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Vicces képek
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest