Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Sziasztok!
Feltettem egy 64bites Win7-t,s lenne pár kérdésem tőletek!
ATI 4890 vga.m van. Feltettem a legújabb 9.12es CCC-t,és a beállításaiban nem találom az a menűpontot,ahol a kép méretét lehet állítani... -15%-tól + 15%-ig... (monitoromon nem tudom ezt átállítani...)
(Bocs mindenkitől,mert ez inkább vga probléma,de hátha itt is tudtok ebben segíteni.)
Ezt hol tudom elővarázsolni?Anno az egyik XP-n (Freedom version) voltak ún. "dock-ok",azaz ha az egérrel a képernyő szélére mentem,akkor felugrottak elég nagy ikonok,s úgy közvetlenben elértem a dolgaimat... Ott eléggé megszoktam ezt,s ezt most itt hiányolom...
Van erre mód,hogy ezt elő vagy bele "varázsoljam" abban a variációban,ahogy az ott is működött?Írta valaki,hogy gyorsabb a win7 mint egy vista. Nekem a winyóimat olyan lassan nyitja meg (s nem csak elsőre,egy rendszerindítás után!) hogy ez eléggé zavaró tud lenni... mondhatni lassabb jóval mint egy vista. Ezen tudok valahol "gyorsítani"?
Köszönöm a segítségeteket!
Üdv.Csaby
Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- Huawei Nova 10 128GB Starry Silver Újszerű állapot 2028. 03. 20. garancia
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest