Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Aktív témák
-
Colos1
őstag
Na, megint egy érdekesség...
Be van állítva a Win7, hogy óránként válasszon egy tetszőleges háttérképet egy mappából. Ez a mai napig rendesem működött, de ma egyszerűen nem akarja frissíteni.
Ha 1 percre, vagy valami kisebb értékre teszem. akkor rendesen cserélgeti, de már 20 perc, és efelett nem. Semmilyen beállításhoz nem nyúltam, tegnap este még jó volt. Már próbáltam újraindítást, az sem segített. Most töröltem a témát és újradefiniáltam, kíváncsi vagyok, hogy működni fog-e.Tudom, hogy ez legalább olyan komolytalan mint a néha nem megjelenő értesítési ikonok, de az ilyen apró hibák jobban idegesítenek, mint pl. egy kékképernyő. Ott legalább sejteni lehet a hiba okát.
Tapasztalt valaki hasonlót?
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I W10 I Garancia!
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha 1 percre, vagy valami kisebb értékre teszem. akkor rendesen cserélgeti, de már 20 perc, és efelett nem. Semmilyen beállításhoz nem nyúltam, tegnap este még jó volt. Már próbáltam újraindítást, az sem segített. Most töröltem a témát és újradefiniáltam, kíváncsi vagyok, hogy működni fog-e.