Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
economist
tag
Köszönöm a tanácsokat! Nem megy az aktiválás továbbra sem. Az egyetemi rendszergazdával beszéltem, ő azt mondta, hogy a laptop BIOS-ban nem szerepl az OEM infó, nem a gyártó tette fel valószínűleg az OEM Windows XP Home-ot, hanem utólag a boltban csomagoltak hozzá egyet. Így ugyan van OEM XP Home, ami upgrade-re jogosít, de ezt az aktiváláskor a Win7 nem látja, és nem tudja a faszi sem, ilyenkor mi van. Volt valakinél ilyen Vista-val, de annak eleve Free DOS volt a gépén, mikor vette, tehát ő nem volt jogosult.
De velem mi van? BIOS frissítés,vagy XP OEM kódom+gép serial number megadása nem lehetséges valahol?
Nem szeretek crackelni, de végső elkeseredésemben letöltöttem a programot, amit itt írtak, viszont ez nem támogatja az oprendszert, így nem csak nem legális, nem is működik. Ha nem lenne ilyen kurva drága Win7 vennék egyet, de így diákként... Akkor inkább visszarakom a jó öreg XP Home-t, azzal legalább működik.
Más: Nem értem, miért sz*pat a microsoft, miért nem a telepítés elején közli, hogy nem fogom tudni aktválni. Ehelyett 3 nap után kezd az aktiválással fogalkozni, mire már én 3 napja telepítgetek, állítgatok, anyagaimat visszamásolgatom. Ha ezt az elején közli, neki sem állok, és nem b*szok el 3 napot az életemből!
Aktív témák
- iPhone topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest