Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, hát megvan az első win7-es rejtély számomra....
Tehát, adott egy Toshiba L300-as noti. Mai nap, webrádióztam, és azt vettem észre, hogy szaggat a webrádió. Elkezdtem speedtestet nézni, nem tudtam mérni a saját sávszélemet. Ez után már jöttek azok, hogy nem csináltam semmit, index-et pingelve csomagkimaradások hegye..
Most jön a poén, mindez csak akkor áll fent, ha a saját kapcsolatomra csatlakozom fel, szomszéd mondta, hogy csatlakozzak rá az övére, próbáljam ki, kipróbáltam, ott hasít, DE sajátomra rácsatlakoztam netbook-ról, ott faszán megy minden, max sávval, saját notimon mintha 200k-s limit lenne, vagy nem tom... Állítgattam már energiagazdálkodást is, 1 ideig mintha jó lett volna, de utána mégse. Ugyanúgy belassult..
Most ott tartok, hogy húzom minnyá újra a notit, ha akkor is sz@r lesz akkor kivágom...
Remélem érthető, ha nem akkor bocsi, csak k*rvára tele van már a tököm vele, kb 4 órája ezzel szívok.
Vírusellenőrzés, mailwareellenőrzés megvolt, a gép tiszta.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest