Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
band1103
őstag
Újabb probléma:
W7 32bit Ultimate eredeti. + CanoScan Lide25
W7 telepítés után nem ismeri és az MSupdate-n sem talált semmit hozzá.
Gyártói oldalon találtam egy vst11012 nevű drivercsomagot és azt írta rá hogy :
Compatibility: Operating system(s): Windows 2000, Windows 7, Windows 98SE, Windows Me, Windows Vista 32bit, Windows XP.
Letöltöm. Exe file de látom hogy csomagolt lesz ezért a szokásom hogy inkább én csomagolom ki oda ahova én szeretném. Exe átnevez. kicsomagol. Újabb EXE. Átnevez, kicsomagol. Végre eljutottam a driver fájlokig. Ekkor eszközkezelőben rányomtam a felkiáltójeles CanoScan -ra ott pedig a frissítésre. Ez 31 perccel ez előtt történt és csak bámulom az ablakot ami az eszköz telepítéséről tájékoztat-na. De ehelyett 31 perce csak egy csíkot látok futkosni mint a Knight Rider-ban csak ez zöld.Amíg írtam ezt a hsz.-t addig a 35. percben sikerült kiírnia hogy sikerült telepítenie az eszközt és eltűnt a felkiáltójel is. Mi a fene volt ez a hosszú telepítési idő?
Comodo sec. és MSE van fent.
Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- E-roller topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Akciókamerák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest