Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
maflame
aktív tag
válasz
band1103
üzenetére
Hát nincs nagy tapasztalatom. 2 hónapja van Asus kártyám és nekem túl sok bajom nem volt egyik driverrel sem. -fenti hibákon kívül, de azok valami más miatt vannak.
Annyi konkrét észrevételem volt, hogy a 9.12 Hotfix meghajtóval a Vantage kb 4%-al többet adott mint a 9.11-es Cata vagy Asus, ami persze le van...... játékban(COD6, CryWH, Dirt2) semmit nem vettem észre. A GTA4 viszont határozottan rángatósabb lett tőle.
Ez a most januárban kiadott Asus-os kevesebbet csinál Vantage-ban viszont GTA4 megint simán fut ...ahogy a 9.11-el is
Állítólag stabilabb az Asus-féle de ezt csak másoktól hallottam.
Aktív témák
- Apple MacBook
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Wise (ex-TransferWise)
- Fűnyíró topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest