Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
rengeteg programot nem lehet feltelepíteni rá, amit lehet azt is 6x bonyolultabb mint XP-n
Ezt kifejthetnéd.
Extramód régi szarokon kívül nem hinném, hogy sok gond lenne vele. Én január óta Win7-en vagyok, de 5 ujjamon meg tudom számolni, hogy hány alkalmazás nem akart települni, és azoknak a fele már azóta kompatibilis.Hogy bonyolultabb? Miért, átalakították a next-next-finish rendszert?

Inkább írj konkrétumokat, akkor lehet, hogy tudunk segíteni - előfordulhat, hogy valami tök triviális apróság nehezíti csak az életedet.
Vagy ha nem érdekel a dolog, akkor menj vissza XP-re, de ettől még nem a Win7 a szar, ezt tudom garantálni

Aktív témák
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 6
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest