Hirdetés
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
Aktív témák
-
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a rearm-mal. Használom egy ideje a win7-et, és szerdán mentem a boltba, hogy meg is vegyek. Ott azt mondták, hogy csak jövő hét péntekre tudnak hozni. Gondoltam nem gond, mert bár 4 napot ír ki aktiválásra, de van még egy rearm lehetőségem. Csakhogy rosszul emlékeztem és nincs.
Megtaláltam azt a registry átírós módszert is, amivel tudnám még 30 napig használni, de valamiért nem működik. A slmgr -rearm parancs után látszólag minden rendben van, elvileg a parancsot is sikeresen végrehajtotta. Újraindítás után mégis azt írja ki, hogy mostmár csak 1 napom van hátra az aktiválásig. Ez önmagában nem lenne nagy gond, ha nem éppen egy szakdolgozatot kéne befejeznem jövőhétig.
Szóval miért nem működik a registry átírás? Hogyan húzhatnám még ki egy hétig, míg megérkezik a cd kulcsom?
Aktív témák
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest