Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
fatal`
titán
Start menü -> winver
(#43099) Brogyi: 3.5-ig benne van, az 1.1 nincsen (ugyan kiírja, hogy nem kompatibilis, de én felraktam, mert volt már program, ami nem indult nélküle, utána tökéletesen működött) és a 4.0 sincsen, az új programok miatt utóbbit mindenképpen érdemes feltenni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
MPC-hez az AC3 filtert leszeded, felrakod, majd a lejátszóban neálítod, hogy az ac3-at használja és egy filmet elindítasz, majd ott jobb gomb és meg fogod találni, ott is 5.1 és onnantól 5.1-ben fog szólni.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz agemate #43103 üzenetére
Minek kell kikapcsolni? Az a "-5" giga nem sok ami levesz a helyről.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
törölt tag
Sziasztok!
Néhány napja van egy állandóan visszatérő problémám, amiről nem tudom eldönteni, hogy a Windows 7 okozza, esetleg a VGA driver, vagy valami más. Ezért írok ide.
A jelenség a következő: A Windows bejelentkezésekor a kép 640x480-ban jön be, de csak az asztal látszik, és az ikonok, a tálca sehol. Jobb klikk, és felbontás állításakor a képernyőt a max 1680x1050-re jól be lehet állítani, de a tálca ekkor is hiányzik. Ekkor a feladatkezelővel leállítom az explorer.exe-t, majd új folyamatként ismét indítom. Ekkor már jó minden. De ezt elég sokszor elátssza, és elég idegesítő minden indításnál megcsinálni. Jó lenne, ha tudnám, hogy mi okozza! Valakinek van valami ötlete?
A gép az adataimnál, Windows 7 Home Premium eredeti, és ATI Catalyst 11.3.Előre is köszi!
-
volvoguy
addikt
Üdv. Win7 64bites rendszerem van.
Elég gány az egész gép, sok a program, lassú, újra akarom telepíteni.
De egyszerűen hiába állítom be hogy CDROM-ról bootoljon, kiírja, hogy "Bootimage is corrupt, cannot boot"
A lemezt korábban már használtam, nem karcos, nem poros, tuti nincs vele gond. Megpróbáltam Sajátgépben kitörölni a Windows mappát, nem sikerült.
Vmi más módszer amivel teljesen legyalulhatom az egészet?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
nagyúr
válasz #93794560 #43105 üzenetére
Tuti hogy vga driver. Minek raksz fel 4670-hez 11.3-as katát Sz@rul nincs már benne rá való optimalizálás. Próbáld ki a 10.10-et. Steelmanus-al nekünk ez jött be eddig a legjobban.
-
nagyúr
válasz agemate #43109 üzenetére
Ha a lemzet berakod, majd javítás?
(#43108) gb4400:Nm.
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Üdv!
Nyomtam a partíción egy jobb klikk / Tulajdonságok / Lemezkarbantartót.
Itt végignéztem a listát, és 2 rondaságra bukkantam: Ideiglenes fájlok 508MB, illetve Felhasználónként sorban álló Windows hibajelentési fájlok 867MB.
Valamelyik a kettő közül törölhető? Esetleg mindkettő?
(Az első ugyebár a TEMP mappát jelenti, tudtom szerint ennek tartalma törölhető. A második számomra nem teljesen tiszta, hogy mit csinál, de csőrbökően nagynak találom..)Köszi Sub-ZeRo, akkor törlöm mindkettőt!
[ Szerkesztve ]
-
easy...rider
őstag
válasz easy...rider #43015 üzenetére
Akkor nincs ötletetek erre a hibára ->[link]
-
nagyúr
válasz easy...rider #43113 üzenetére
A vinyó jó kondiban van? A kábeleket kicserélted? Átdugtad másik sata dugóra?
-
fatal`
titán
válasz Sub-ZeRo #43107 üzenetére
"Tuti hogy vga driver. Minek raksz fel 4670-hez 11.3-as katát Sz@rul nincs már benne rá való optimalizálás."
Ettől még egyéb funkciók fejlődhetnek. Semmi baj a catalystal, nekem is a legújabb (11.3) van a 4850en. Pl. shift2-höz ajánlott a régi kártyákhoz is, tdu2höz szintén.
-
veterán
Sziasztok!
Win7 ultimatet használok. Van pár mappám amiket nem szeretném, hogy mások esetlegesen lássanak (mármint a tartalmát).
A kérdésem az lenne, hogy le lehet-e a mappákat védeni vmi jelszóval, vagy esetleg van-e erre vmilyen progi?Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
fatal`
titán
válasz adamssss #43119 üzenetére
Mivel letitkosítja így nyílván. Viszont ha meghal az os-ed akkor truecrypt nélkül oda a mappa tartalma. Pontosabban csak truecrypttel fogod tudni megnézni megint. Hátránya, hogyha meghal a vinyó nem igazán tudod helyreállítani róla az adatokat, mivel semmilyen szoftver nem fogja tudni olvasni. Óvatosan vele
Nemnagyon használtam még, azt hiszem indításonként kéri be a jelszót a felcsatoláshoz. De kézzel le tudod csatolni a mappát, amikor felállsz a géptől.
Szerintem a beépített megoldás jobb és átálltok a több felhasználói fiókra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Steelmanus #43052 üzenetére
minden más frissítést eddig simán feltett, pedig eddig is ott lakott a grub mellette. ráadásul most vettem észre utólag, hogy amikor elsőre próbáltam frissíteni, akkor nem volt még azon a lemezen grub, ha azt választottam elsődleges boot eszköznek, akkor egyből kérdés nélkül a win7 töltődött be róla.
na mindegy, azért köszi a segítséget, akkor marad így... -
Atikusz
senior tag
Sziasztok!
SP1 óta a menüsáv mindig megjelenik, korábban pedig csak akkor jött elő, ha megnyomtam az alt gombot. hogyan tudnám elrejteni, h csak akkor jelenjen meg amikor azt alt-ot megnyomom?
-
peterxxx
csendes tag
Hali!
Szeretnék Windows 7 (64bit prof) -ben MINDENFAJTA naplózást kikapcsolni, de bármelyik napló tulajdonságát nézem "naplózás engedélyezése" négyzetből nem lehet kivenni a pipát sehol és neten se találtam ezzel kapcsolatban semmit. Valaki tud erre mondani valami megoldást? (registry átállítás, stb?)
Köszönöm!
(Szinte másodpercenként ír valami feleslegeset a naplókba az OP rendszer és soha az életbe nem vettem hasznát ennek + HDD erőforrást zabál...)
-
föccer
nagyúr
válasz peterxxx #43129 üzenetére
Ha rám hallgatsz, akkor hagyod, had naplózzon. Úgy igazándiból olyannyira minimális erőforrást igényel, hogy észre sem lehet venni. És alapvetően lehet, hogy nincs rá szükség, de ha baj van, akkor bizony jól jöhet. Ez kb olyan, mint a lakás biztosítás. Addig feleslegesen fizeti az ember, amíg egyszer a szomszéd el nem áztatja...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
fatal`
titán
válasz peterxxx #43129 üzenetére
Én bekapcsolva hagynám, mert bajban jól jöhet, de ha mindenképpen ki akarod kapcsolni, akkor szerintem elég ha letiltod a szolgáltatását.
Start -> services.msc -> Windows Event Log -> Duplaklikk -> Stop gomb és Startup type disabled (Leállítás gomb és indítás módja letiltva)
-
nagyúr
válasz fatal` #43116 üzenetére
Az egy dolog, hogy az új játékokhoz új vga driver kell, de észre is veszel rajta valamit? Mert szerintem semmit. Én is használtam már 11-es katát és a nem jött be. Meg semmi optimalizálást nem vettem észre, pl cod4 alatt, mert olyan mikro lagjaim voltak az újakkal, hogy öröm volt nézni. A 4xxx-es szíriához szerintem a 9,10-es driverek a jók. Azok még arra voltak készítve. Persze kompromisszumot kell kötni, mert pl a dirt 2-ben a menü egy képregény volt, új driverrel jó ment...
Meg nem beszélve arról, hogy az új funkciók, 5xxx, 6xxxx szériákon érhető el.
De ne offoljuk szét a win7 totyikot. Ja és persze mindenki olyat használ, ami jó neki."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
pzstm
titán
Boldog Születésnapot!
“Microsoft Corporation, the company which was established on April 4, 1975 to develop and sell BASIC interpreters for the Altair 8800 has now turned out to be the key company that’s driving technology in the world.”Más: napi privát üzenet:Szia! szeretném a segítségedet kérni, lebukott win7-em van...mit tehetnék?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
fatal`
titán
válasz Steelmanus #43136 üzenetére
Igen, köszi.
Csak nem neked is?
Ma nem megyek sehova, talán hétvégén.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Visormail #43140 üzenetére
"Meg az alkalmazás a mappákra gombot is nyomja meg."
Ilyenkor csak az Apply gombra lehet kattintani a jobb alsó sarokban, az Apply to Folders nem aktív.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
fatal`
titán
válasz Steelmanus #43139 üzenetére
Nem vagyok egy bulizós forma, de majd meglátjuk.
PH-n kívül is fórumozok még szóval. D:
-
-
Steelmanus
addikt
válasz agemate #43073 üzenetére
Az fugg attol hogy hol kapcsoljak ki. Kicsit megtevesztoen ket ilyen nevu Windows Search opcio van. Az egyik a service.msc-ben talahato vagyis szervizkent fut es ha azt letiltod akkor az Indexeles all le,
ilenkor termeszetesen a Startmenuben meg van Keresomezo am ha Vezerlopultban a Windows Szolgaltatasok be es kikpcsolasanal kapcsolja ki a Windows Search-ot akkor eltunik a Startmenubol is a keresoablak, es mivel a Minialkalmazasok sem mennek a valoszinileg ott kapcsoltak ki.
Szoval itt kellene szetnezni ha mindket alkalmazas nem megy.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Steelmanus #43145 üzenetére
Jah, hogy ja, így már értem. Ott aztán végképp nem szoktam ki/be kapcsolgatni a dolgokat, de jó tudni.
Viszont az elmondás alapján ez sem lett kikapcsolva.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
AlyArkhon
őstag
Sziasztok..
Most raktam fel win 7 et 64 bit , és nem telepítette fel az alaplapi hang kártyát Realtek CMI 8738/C3DX . Hiába szedtem le az Asus oldaláról a P5LD2 es alaplapomhoz tartozó drivert azt sem engedi feltenni ..
Valaki tud segíteni hogy ilyenkor hogyan tudok hangot varázsolni ?
Előre is köszönöm ..
Azt írja ki amikor megpróbálom telepíteni hogy " Can't find root AsusSetup.ini:" miután bemásolom neki az említett utvonal helyére az AsusSetup.ini t és a többi filet akkor pedig ezt írja ki : "Does not supporting this Operating System : WNT_6.1P_64_MCE "
[ Szerkesztve ]
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
-
Steelmanus
addikt
válasz Воланд #43146 üzenetére
Idezet:
Üdv! Barátom laptopján eltűnt a startmenüből a keresősáv, pedig a beállításoknál be van kapcsolva. Próbálkoztunk alapértelmezésre állítani, változás így sem történt. Továbbá eltűnt asztalon jobbklikknél a minialkalmazások hivatkozás. Hogy kapjuk vissza ezeket?Ezen szoveg alapjan en azt feltetelezem hogy a Startmenut allitottak Alapertelmezetre hiszen csak ott van ilyen opcio, agemate olvassa a topikot biztos reagal a valaszokra.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest