Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Ki van zárva, hogy az SP1-től nem indulnak el a játékaid.
Azt azért fogadd meg szerintem, mint tanácsot, hogy ahol füst van, ott valami ég. Te nem először írsz be ide ilyen anomáliákat. Ha neked könnyebb a lelked attól, hogy azt mondod, mindez a te gépeden kívüli, Microsoftos hiba, akkor lelked rajta, nem nekem kell szopnom egy félmilliós géppel, hogy nem megy rajta egy OS, ami egy olyan notebookon is hibátlanul, x-akták nélkül futkorászik, ami kijön a GTX580-asod árából.Szóval hidd el, nekem nem lesz rosszabb az életem attól, hogy te nem hiszel a "tudományban", mivel nem én fogok majd ide beírni falba fejet verős szmájlival kifestett kommenteket

Egyébként FYI: 25K körül kapni már Windows 7 HP-t, tehát a processzorod egyik lábának árából kijön. Csak tájékoztató jellegű információ egy olyan jövőre nézve, amiben kicsit érettebben gondolkodsz majd.
FYI2: Az élelmesebbek már manapság nem krekkelgetnek meg aktivátoroznak. Rearmmal is nyomhatod ingyenesen, és akkor legalább biztos, hogy nem a Pistike edisünt meg a malware-csomagot rakod fel

Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- HP Probook 6530b,14",Intel Core P8700,4GB RAM,250GB HDD,WIN10
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest