- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
válasz
zoli82x
üzenetére
Röviden: Igen.
DE, arra nagyon ügyelj, hogy az ún visszaállítási kulcs(recovery key) az meg legyen (mentsd el biztos helyre, nyomtasd ki, stb, csak legyen meg). Ilyet még amúgy nem csináltam (tehát letitkosítani egy belső (nem a rendszer-t is tartalmazó) HDD-t, és utána meg újratelepíteni a W7-et), de az "ellenkezőjét" többször, azaz a Bitlockerrel titkosított HDD-t kiszedtem az egyik gépből, és beraktam egy másik gépbe. Ilyenkor van amikor nem elég a jelszót megadni, kell a kulcs is, pl tipikusan abban az esetben, ha az eredeti gépben a W7-ben, a Bitlocker opcióknál az automatikus zárolás feloldása lehetőséget bepipáltam. (Hogy automatikusan csatolja fel a W7 az induláskor a meghajtót vagy partíciót)Ha először csinálsz ilyet, akkor mindenképpen javasolnám, hogy a pótolhatatlan adatokról legyen másolatod.

UI: Nem mindegy, hogy belső HDD-ről, avagy külsö pl USB hordozható HDD-ről van szó. Előbbi esetben a BitLocker, míg utóbbi esetben a BitLocker To Go szolgáltatást lehet csak használni. (Az ebben az értelemben nem számít külső HDD-nek, ha amúgy egy belső HDD-t egy pl rackben hordozol magaddal, de amúgy meg az alaplapra pl sata kábellel kapcsolódik)
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest