Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Protoss
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem írtam hátránynak sehol, csak jeleztem, hogy egy átlagos gép erőforrásaival nem gazdálkodik jobban. A mem felszabadítás általában vinyó tekeréssel jár, amit szerintem nem kell tovább magyaráznom, de erre más megoldás úgy sincs, mivel mindig kevés lesz a mem 1x.
Remélem most már érthető voltam.A linkedből idéznék: "SuperFetch is a technology that pre-loads commonly used applications into memory to reduce their load times. It is based on the "prefetcher" function in Windows XP."
Hmm.. hmm...Szóval ugyan az van a win7-ben és za XP-ben? A win7 abban jobb, hogy helyettem gondolkodik, mikor mit futtatok?
LOL, sok próbálkozás volt már rá, megmondani, hogy másnak mi a jó, nem szokott működni.
Előre mutatóbb lenne, ha kapnék egy lightos felületet és betolhatnám én, hogy mit tartson ott és mit írtson ki. Pl.: realplayer, quicktime, norton, a 6 példányban futó svchostokat úgy vágnám ki, mint macskát ....., nem ehelyett sajnos árgus szemmel nézhetem telepítéskor, hogy még véletlenül se engedjek ezeknek semmit valamint ccleaner és kafa kis reg/mem tisztázó progikkal vadásszam le őket. Persze az office alkalmazásokat mindig szkreccseli a vinyó. Az XP nem fényeskedett ezen a téren, most arra hívtad fel a figyelmemet, hogy a win7 ezt folytatja.
(Félreértéseket elkerülendő, te hoztad a linket, te nyitottad fel a szemem, amit köszönök, de inkább éltem volna vakon, mert ez gáz.
)Lehet a ready boostra gondoltál? Azt meg talán pont ki is emeltem, hogy nálam is hasznos volt.
Ha meg már teljesítmény, mert annyira pörögtök ezen:
Egy teszt, ahol a directx fölény megmutatkozik (a blogoló azért megjegyzi, hogy aki nem direct x 10 függő, ott annyira nem tetemes ez az előny)
kép és a cikk
Egy angol, ez engem is meglepett, hogy az XP egyátalán nem szakadt le, sőt az ő olvasatukban összességében az XP jobb.
Egy másik teszt.Röviden erőssen függ, hogy mire használod a gépet.
Valamint már többször jeleztem nem win7 ellenes vagyok, csupán nem kell minden gépen win7re váltani, mert most ez a trendi.
A téma felvető valahol ott kezdte, hogy gyorsabb lesz-e a gépe egy korosabb gamma (COD talán) vonatkozásában, amire szigoruan csak a saját semmit érő tapasztalatomat írtam le, hogy emiatt nem éri meg win7-tel fáradni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze a nálam megy, akkor ti mit rinyáltok érvvel nem tudok és nem is akarok semmit kezdeni.

Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- E-roller topik
- Ubuntu Linux
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Részletre BankMentes ASUS ROG Zephyrus G16 (2025) GU605CR QR110W
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem most már érthető voltam.
(Félreértéseket elkerülendő, te hoztad a linket, te nyitottad fel a szemem, amit köszönök, de inkább éltem volna vakon, mert ez gáz.
)
Valamint már többször jeleztem nem win7 ellenes vagyok, csupán nem kell minden gépen win7re váltani, mert most ez a trendi.