Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
rizso
veterán
Helló Srácok!
Tudom nem teljesen idevágó kérdés, de nem találtam jobb (aktív) topikot. Van egy 1 hónapos laptopom, ami a napokban elkezdett konzisztencia ellenőrzéssel (C-n kér ellenőrzést) indulni minden egyes bekapcsoláskor. A gond az, hogy ha nem nyomok le gombot, és elér az 1-ig, ott megáll a mutatvány, mintha lefagyna az egész (hagytam kb. egy óráig és semmi változás). Ma eljutottam addig, hogy nem fagyott le, hanem kb. 2 mp múlva folytatódott a win7 indulása. Bebootolt a rendszer, adtam neki még újraindítást, és ugyanúgy konzisztencia ellenőrzés-2mp-win7 indul lett belőle.
Kicsit idegesítő, hogy minden bekapcsolásnál ez van, és vagy lefagy vagy elindul (mintha nem csinálna semmit)!Ötlet, javaslat, hogy mit kellene csinálnom? Ha lehet, akkor ne profi IT-ül, hanem érthetően, szájbarágósan, mintha nagyanyátoknak próbálnátok elmondani!

Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- 27% - Asus külső Optikai megható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest