Hirdetés

Aktív témák

• priti

addikt

win764bit -en tud valaki flash player kompatibilitási problémáról? Ez egy angol win, amire feldobtam a magyar language pack-etTalálkozott valaki olyan problémával, hogy netes video közben kifagy a gép (pl. index-es video közben)?
    Kimerevedik a kép, a hang is beakad és csak egy reset segít. Totál mint egy hardveres hibánál.
    De játékokkal terhelhetem órákat zsinórban és nem fagy a gépem, ergó nem melegszik túl. Ha rögtön bekapcsolás után "hidegen" indítok ilyen pár perces videókat elsőnél vagy max a másodiknál kifagy. Reprodukálható a probléma pár perc alatt, mindig megfagy, nem csak random, de játékokkal meg nem. Memtest volt, nincs hiba. CPU teszt volt, rendszerstabilitásteszt volt. Nem értem. Feltettem a tűzrókát meg a flash-t rá, hátha explorerben van a gond nem importáltam semmit, csak indítottam egy videót és azzal is kifagy index, hírtv, atv weblapjairól próbáltam videókat mindel csinálja ami ilyen flash-es szar, de sehogy máshogy nem fagy meg a gép. VLC player-rel vígan nézek több órás filmeket. Nem értem. Tuti hogy valami a flash körül nem kerek, de mi a szart használnak ezek? Youtube-ról száz videot végignézhetek azzal nem fagy meg, de egy híradót nem tudok végighallgatni dolgom közben, mert a magyar lapokról hirtv, atv, stb. kifagy video alatt. Nem értem, de nagyon bacca a csőröm, hogy mi lehet.

Aktív témák