Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
válasz
Reaper04
üzenetére
Hali!
A hálózati és megosztási központ rész vonatkozik rád, úgy legyen beállítva
Vicoo
Rád is vonatkozik a fenti rész, remélem segítcreed30
Mindkét helyen felesleges, mert ha a rendszernél állítod át, akkor az globális érvényű, mindegy hogy milyen user van bejelentkezve, ha meg csak Te "egymagadban" vagy user azon a gépen, akkor meg felesleges a globálistól eltérni, pontosabban ugyanazt megadni a userre külön...De ha már így csináltad, az nem gond, maradhat...VIPowER
Nem lehet uninstallálni, ha ez a kérdés lényege. Legegyszerűbb leformázni azt a partíciót, de esetedben m ivel vannak rajta értékes adatok, ezért ez nem játszik. Első körben indítsd el az XP-t csökkentett módban és onnan próbáld a W7-hez tartozó könyvtárakat/fájlokat törölni. Bevallom ilyet még nem kellett csinálnom, ezért nem vagyok 100%-ig biztos benne hogy sikerül, még így is előfordulhat, hogy hozzáférés megtagadva üzenetet kapsz. Ha ez a szitu, akkor valami Linux Live CD-ről bootplj be és azzal takarítsd le. Ha ez megvan, akkor még az indítómenüt is rendbe kell rakni, mert most ha jól sejtem, akkor a W7 készített, azaz külön választható, hogy XP avagy W7 induljon.
Annak a rendbetételéhez az EasyBCD progit használd.Mivel ilyet nem csináltam, ezért ez csak pusztán egy lehetséges elméleti megoldás, semmi nem garantálja a sikert illetve lehet, hogy az XP sem fog elindulni, úgy hogy csak saját felelősségre!
Fire.
Aktív témák
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Diablo IV
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Crimson Desert