Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyen járok, de bizom benne hogy tud vki segiteni!
A köv. problémába ütköztem:
Raid0-ba kötöttem 2 db 320-as vinyot, majd felraktam a windows 7-et. Ekkor ugyebár volt 1 db közel 600 GB-s partició, amit egy partition manager (talán Paragon vagy vmi ilyesmi volt a neve) particionálni akartam 2 felé, kb. 30 GB-t hagyva a C particiónak.
Ekkor természetesen ujraindult a rendszer, ám bootolás után a particionálás végrehajtása helyett ezt irja ki:
"insert startup disk in floppy drive and press F2 to run setup"
Há miről beszél ez, nincs is floppy csatlakozó már az alaplapomon!!
Pedig vmi új progi volt, úgy tudom ... 64 bites ráadásul. (a win7 is az)
És nem tudok sehogy továbbmenni, semmilyen bill-re nem reagál, hiába resetelek, ugyanitt megáll a dolog, windowst se tudom se csökkentett módban inditani sem sehogy!!
Most már az sem érdekelne ha nem particionálná, csak vhogy indulna el a rendszer!
Valaki esetleg vmi ötlet hogy mit tehetnék ??Köszi előre is!!
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig vmi új progi volt, úgy tudom ... 64 bites ráadásul. (a win7 is az)