Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Aktív témák
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Ismét van egy kis bibi, bár nem tudom ez mennyire Win7, de azért megkérdezem itt is.
Vettem egy Samsung LCD tv, amit monitornak is használok. Most VGA kábellel van összekötve a videókártyával (DVI-VGA átalakító). Ki akartam próbálni DVI-HDMI átalakítóval (mivel a tv-hez adtak HDMI-HDMI kábelt), de a tv egyszer azt írja, hogy nincs jel, egyszer azt, hogy nem ismeri ezt a felbontást. Egyszer valahogy elindult a dolog, akkor pedig bűnrossz volt a kép és az nvidia progi azt írta, hogy a tv nem ismeri a HDCP-t (igaz én sem tudom hogy micsoda
)Nem tudom, hogy a Win7-ben kell állítani valamit, a kártya (8600gt) programjában, esetleg az átalakító vagy a kábel rossz?

Segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
- Formula-1
- Lencsevégen a mobil GeForce RTX 4060 teljesítménye
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Windows 10
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)