Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Aktív témák
-
pavMat
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan idegesítő problémám van amivel eddig senki se találkozott és bízok benne, hogy itt valaki majd tud segíteni! A probléma a következő: Windows 7 fut a gépemen és az internet jól működik, csak ha filmet nézek és töltök közben ( a letöltés és a feltöltés korlátozva van, mivel wifirouteren még 2 gép kapja a netet) akkor ledob a net, de úgy hogy csak újraindítással tudok újra csatlakozni. Ha filmnézés közben csak a feltöltés megy, akkor sem dob le, ha netezek és úgy töltök nem dob le, ha játszok valamivel és úgy töltök akkor se dob le és ha csak a letöltés megy akkor se. Nem tudom mi lehet a gond:S Kipróbáltam már egy-két lejátszó programot, de mindegyiknél ledob.
Köszi szépen előre is a válaszokat!A router szerintem nincs túlterhelve. 5Mbit/sec-es netem van, a letöltés 300KB/sec-ra, a feltöltés 30KB/sec-re van lekorlátozva.
jah és bocs hogy össze-vissza írkáltam, de nagyon nem találtam meg magam:S
Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Intel Core i3 10105F processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest