- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
dbius
veterán
Windows 7 Prof. 64 bit kapcsán lenne egy kérdésem:
Egy Lenovo x200-as laptopon használom, 4 giga ram mellett. Kikapcsoltam a virtuális memóriát, gondolva, hogy elegendő lesz. Viszont valami megeszi a gében lévő ramot, pár óra használat után egyszerűen kapom a hibaüzeneteket, hogy elfogyott a ram, ez meg ez leáll...
Semmi erőforrásigényes cuccot nem használok, böngészés (firefox), letöltés megy, ill. menne.
Nincs kártevő a gépen, ezt már megnéztem (outpost firewall, avira, ill. mbam van fent, egyik sem talál semmit)
Viszont a memória használat folyamatosan csak nő, csupán pár órát tudom használni a gépet, mert utána fullon lesz a ram, újra kell indítanom.
Mi lehet a gond?
Most visszaraktam a virtuális memóriát, megy pár órája, de már megint 6 giga körül van a használat. (Ok, hogy a fizikai RAM-ból jelenleg még több, mint a fele szabad, de ez nem normális dolog...) [link]
(jelenleg a védelmi cuccokon kívül firefox, total commander, utorrent, miranda. ill. lenovo rezidens cuccai futnak)
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest