Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a Warcraft III néha nem akar elindulni. Illetve elindul, de azon nyomban lemegy a tálcára és onnan fel se tudom hozni, van hogy egy egész LAN parti ideje alatt nincs vele gond (pl ma meg tegnap). De most itthon egyszerűen nem tudom elindítani. Elindul, kezdőképernyő, és mikor a játék jönne lejön a tálcára...
Ha rákattintok a tálcán, akkor "felugrik" egy pár pillanatig (képernyő fekete lesz) hang is van, de abban a pillanatban vissza a tálcára és helyzet változatlan. Mi miatt lehet ez? Mindenféle kompatibilis módban próbáltam már.

Aktív témák
Aktív témák
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Crimson Desert
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest