Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
válasz
MrTurner
üzenetére
Ez hülyeség amit mondasz..Milyen szutyokkal lesz teli a ram? Tudod mi a RAM jelentése? Random Access Memory... Amint kikapcsolod a géped törlődik a benne tárolt adat... Semmi köze nincs a melegedéshez a winhez. Esetleg annyi, ha nagyon terhleld, akkor többet forog a venti, mert melegszik a proci stb és több por megy bele, bár mindegy, mert úgy is teleszetykolódik porral, ha nagyon pörög, ha nem...
De ha nagyon zúg, akkor laptop szétszedés, ventilátorok portalanítása egy flakon sűrített levegővel, kifújod, megvárod hogy megszáradjon, vissza raksz mindent és csendes lesz.TheChos3nOne: Vanni van, de szerintem felesleges. Lehet hogy olyan fájlokat ír át amit nem kellene és egy idő után elszálna a rendszered a hibaüzenetek rengetegével...
De kipróbálhatod, ha vállalkozó szellemű vagy... Én xp alatt csináltam ilyeneket, nem egy rendszerem szállt el miatta...

Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- Deep Pink XBOX Series kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest