Hirdetés
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
pcguru14
tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Sziasztok!
Úgy döntöttem megosztom veletek az én véleményem is.

Hát kezdeném azzal hogy nekem nem tetszik, főként azért mer én sokat tesztelem a játékokat és előjáróban annyit hogy ez balul sült el! De nem a csak a játékokra kitérve, hanem a programokra és driverekre. Nekem van egy AMD configom és erre a configra tetem fel, nagy reménnyel. Sok jót hallottam róla, hát azt kell mondjam fele se igaz ( persze aki nem ért egyet észre vételei vannak nyugodtan írjon ) ezt kezdve az alaplapi driverekel ( Pl: Hangkártya ) és sorolhatnám a többit, de megjegyezném VISTA driverek voltak az igaz!
A videó-kártya driverekel sok gond nem volt, mivel Dx 10.1 -et tudja, ráadásul kevesebb dolgok is tett fel mint XP-n ( ez jó pont ). Itt kitérek a külsőre is, szépen meg kreált téma az alap, sok ramot nem is eszik ( 1Gb az ajánlott) persze ebbe a többi kis apróságot is bele sorolom. De itt vissza térnék az első pár mondatra. Az az szinte az összes játék "megvan halva" a windows 7 professional rendszeren, azt gondoltam hogy a Dx 9.0 játék nem indul el, de azt gondolni se mertem volna hogy a DIRT 2 aminek futni kell Dx 10.1 -en ki dob. Persze lehet nem én tudok valamit, de ez igy abszurdum úgy érzem. És szinte majdnem így van az összes játéknál.
( Persze azt hozzá tenném nem vagyok szakember. )
De viszont sokk jó pontot kapott tőlem a fürgesége és ügyessége miatt

Én ha 10 pontból értékelném akkor:"IRODAI FELHASZNÁLÁS" 10-ből 10 pontot kap!!
"OTHONI FELHASZNÁLÁS" 10-ből 6 pontot kap!!Két képet is mellékelnék: Kép1 Kép2
Várom a hozzá szólásokat, és szívesen várom a játék kérdésre a megfejtést ha van

Aktív témák
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Béta iOS-t használók topikja
- Diablo IV
- iPad topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Ableton Live 12 Suite Education
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest