Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
HunTurul
üzenetére
A Win7 sajnos egyelőre ilyen. Gondolok itt arra, hogy amit az egyik nap még engedett, azt lehet, hogy másnap már nem engedi. Én is jártam már úgy, hogy egy általam létrehozott mappába egy szintén általam létrehozott fájlt nem engedett bemásolni. De az a furcsa, hogy az egyik nap engedi, másnap már nem biztos. Egyelőre semmi logikát nem fedeztem fel ebben, ugyanis ez akkor is előfordul, ha minden jogot megadsz magadnak egy mappára, és ha te vagy az atyaúristen a gépnél, esetleg még arra is vetemednél, hogy az UAC-t is kikapcsolod, akkor is előjöhet. Csak tudnám, hogy miért!
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Crimson Desert
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest