Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
HunTurul
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Találkoztam egy érdekes dologgal, mégpedig a Win7 és a Smart Security kapott egy picit össze. (Windows 7 Professional és Smart Security 4.0.474.0) A Problémám a következő:
XP-nél és (eddig) Win7-nél is kiemelt felhasználói joggal gond nélkül lehetett szabályokat létrehozni. Majd hirtelen ezt nem tudtam megvalósítani, mert a "a beállítások módosítása sikertelen" vagy hasonló hibaüzenettel nem hozta létre a szabályt. Kérdeztem az illetékeseket is, szerintük CSAK rendszergazdai joggal lehet szabály létrehozni.
De ha eddig működött, akkor hirtelen miért nem? Sőt, az probléma felbukkanása óta másik gépen sikerült is megvalósítani ezt. Akkor ezentúl számoljak azzal, hogy 10-ből 3 gép véletlenszerűen ilyen lesz?
Valakinek van valami ötlete? A segítséget előre is köszi.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest