Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
Vazze... kezd tele lenni a hócipőm. Tudna valaki segíteni? Felraktam a Windows 7-et, ment is minden szépen. Következő lépés az alaplap telepítő lemeze a driverekkel. Kiír elsősorban valamit, hogy csak OS ill. XP rendszerrel működik. Okay, akkor próbáljuk egyesével. A Realtek drivert okoskodás nélkül telepíti és kéri, hogy indítsam újra a rendszert. Megtörtént...
Azóta semmi. Elsőnek még csak kiírta, hogy ilyen-olyan meghajtók vannak benne de aztán megállt. nyomtam némi várakozás után egy Ctrl+Alt+Del-t és azóta csak annyit tesz, hogy megjelenik a képernyőn az alaplap logoja - Proactive ai P5GD1 Pro - aztán szevasz; álldogál egy helyben. Azóta is. Ilyenkor mi van? Még csak újra sem tudom telepíteni Win7-et.
Hogyan bírom működésre a gépet? Továbbá, honnan a bánatból kapok én az alaplaphoz olyan drivert amit a Win7 elfogad (szerintem a Realtek driver tett be neki, fene a válogatós fajtáját)?
Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vírusirtó topic
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OLED TV topic
- Villanyszerelés
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- Motorola G05 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest